Unisport – Norges største totalleverandør av idrettsfasiliteter

Som største leverandør på markedet tilbyr vi nøkkelferdige produkter. Vi leverer tusenvis av produkter – på en og samme kontrakt.

”One Stop Shop” kaller vi konseptet. Det går ut på at du kan skrive én kontrakt med oss, som inkluderer et omfattende servicekonsept for alle aspektene av idrettsfasilitetene. Vi leverer utstyr til så godt som alle kategorier og kan hjelpe deg med alt av sport- og idrettsutstyr

Unisport er navnet på det nye, felles selskapet som blir dannet gjennom sammenslåingen av Unisport-Saltex Oy og Kerko Group Oy, hvor 19 selskaper nå blir ett. Selskapene i sammenslåingen komplimenterer hverandre både på produkter og geografi, og er det som gjør at vi kan være markedets eneste totalleverandør.
Å samle alt på en kontrakt forenkler prosessen enormt. Som markedsledende totalleverandør av idrettsfasiliteter er vi sikre på at vi kan levere alt av utstyr av topp kvalitet. Med egne produksjonsfasiliteter i Sverige og Finland kan vi spesialprodusere produkter i hver enkelt leveranse for å imøtekomme alle krav, forhold, behov og ønsker.
Våre produkter følger alle gjeldende forskrifter og regler for alle produktkategoriene.

En kontrakt – tusenvis av produkter
Ved å benytte oss som leverandør skrives én kontrakt – for utallige produktkategorier. Unikt for markedet hvor vi gjennomfører alt fra tegning til ferdigstilling. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i alle kategorier av idrettsfasiliteter. Sportsfasiliteter til innendørs- og utendørs bruk og utstyr til bruk av disse. Vi har egne ingeniører på huset som bidrar til komplette løsninger skreddersydd for behovene der det bygges. Når du kun behøver å forholde deg til en leverandør i alle aspekter av den sportslige delen av byggingen eliminerer du unødvendige komplikasjoner, misforståelser og feil. Du forenkler utallige steg av prosessen og forenkler din egen og dine kollegaers arbeidshverdag.
Med god og dyptgående kompetanse i alle kategorier og dyktige medarbeidere i alle ledd, er du sikret et godt resultat. Vi tegner, prosjekterer, leverer, monterer og ferdigstiller.

Intility Arena
På Vålerenga kultur- og idrettspark har Unisport bidratt til en dynamisk og effektiv arena. Vi har levert en rekke produkter og gjort store installasjoner. I idrettsparkens innendørs idrettsareal har vi blant annet levert sportsgulv og skilleveggsystem. Vi installerte gulv til treningsfasiliteter, spesiallaget med høy slitasje- og belastningsmotstand. Utendørs har vi levert alle tribunestolene, fra VIP-avdelingen til hovedtribunen – over 13.000 stoler.
Vi har levert kunstgress av ypperste kvalitet med banebrytende MTRX konstruksjon, sub-underlag til spilleflaten, TPE-granulatinnfyll i gresset, topp moderne vanningsanlegg og undervarme. Unisport leverte også 2x spesialdesignede innbytterbenker á 14 seter med brodert Vålerenga-logo i hvert sete. Arenaens garderobeløsninger er levert og produsert av Unisport, spesifikt til dette formålet og forholdene i arenaen.

Følg oss