UNIQA Treningspark

Dato: 20 Jun 2016

Utendørs trening skaper lek og bevegelse på tvers av generasjoner og interesser.

Utendørs trening er i markant fremgang. Det gir mulighet for uformell trening på brukernes egne premisser. Utendørs trening innbyr til lek og bevegelse på tvers av idrettsgrener, nivå, interesser, kjønn og alder kan kjenne svetten i pannen.

UNIQA Treningspark består av utendørs treningsaparater fra den anerkjente danske produsenten Norwell Form Function. Dette er Skandinavias mest solgte utendørs treningsapparater. De er kjent for sitt skulpturelle design, gode kvalitet og funksjon.

En annen måte å bruke kroppen på er parkour og crossfit.

Våre parkourstativ gir parkourutøvende ungdom det helt rette miljøet med riktig type hindre. Parkour er en sport som går ut på å bevege seg gjennom omgivelsene i en flyt, dvs. komme fra punkt A til B effektivt og så rask som mulig, og bare ved hjelp av kroppen. Dere kan få alt av treningsstativ til nybegynnere, til de helt store profesjonelle stativene for de erfarne.

Et crossfitområde (streetworkout) fra UNIQA vil tiltrekke unge mennesker og inspirere dem til å være mer aktive og mosjonere mer. Crossfit er kort fortalt en sport hvor kroppen styrkes med noen helt enkle redskaper, hvor det er utøveren som skaper øvelsene. På en enkel og lekende måte styrker man kroppen ved å ha både styrke, koordinasjon og smidighet i fokus.

Referanseprosjekter Uniqa AS

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nybygg | Nord-Aurdal | 5-10 Mnok

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs i Nord-Aurdal. Selve byggingen startet Augu...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår