UNIQA: Basismøbler til ditt barnehageprosjekt - garderober og stellebord

Dato: 26 Feb 2013

UNIQA har et av Norges største utvalg av basismøbler til barnehagen.
Våre basis møbler skaper en enklere og bedre hverdag i barnehagen. Her finner du møbler som skaper gode arbeidsbetingelser for de voksne, smarte løsninger som skaper et fleksibelt innemiljø.


Garderobe

En funksjonell garderobe sikrer en velfungerende hverdag for barn og voksne i barnehagen. Derfor har UNIQA et stort utvalg av garderobemodeller og tilbehør, som dekker alle barnehagers behov. Ta gjerne kontakt med oss for rådgivning, slik at du får en løsning som passer dine behov.


Sittemøbler & bord

Gode sitteløsninger frigjør gulvareal til lek og legger til rette for det gode måltid eller andre aktiviteter. Støydempende bord i alle høyder og fasonger, sammen med et bredt utvalg stoler til barn og voksne sikrer deg en funksjonell sitteløsning.


Oppbevaring

UNIQA har et stort utvalg av oppbevaringsløsninger. Vi anbefaler å tenke på ”Hvem skal ha makten i rommet?” når man velger møbler til oppbevaring. Skal det som oppbevares være tilgjengelig for barn eller skal de voksne bestemme?


Stellerom & hvile

Vi hører ofte at tiden på stellerommet er en unik situasjon for kontakt mellom barn og voksne. UNIQA har en rekke stellebord som legger til rette for ergonomisk riktige arbeidsstillinger. Her finner du også gode møbler og vogner til hvile og turer.


Myke møbler & sofaer

Gode møteplasser mellom barn og voksne skapes ofte ved hjelp av myke møbler. Her kan den lille bruke noen minutter sammen med en voksen for å våkne skikkelig. UNIQA har et stort utvalg myke møbler som kan lekes på og sofaer som dekker de fleste behov.


Speil & tavler

Barn elsker å se seg selv og ved hjelp av speilet blir de bevisst seg selv og andre. Derfor har UNIQA et stort utvalg av speil. Tavler blir også en stadig viktigere del av hverdagen, i arbeidet med tall, bokstaver og annet.

Støydemping

Det fysiske miljø er avgjørende for trivsel og arbeidsmiljøet i barnehagen. UNIQA har lang erfaring med å lage innredninger som demper støy og innbyr til lek.


Tepper & underlag

Tepper og underlag kan brukes aktivt for å skape gode lekesoner, steder som innbyr til lek. Derfor tilbyr UNIQA et stort utvalg av tepper og annet underlag. Vi kan også levere myke matter på mål til en fornuftig pris.


SFO

Gode oppbevaringsløsninger til SFO og skoler, her finnes gode løsninger for oppbevaring av laptop og klær. Møbler som skaper orden i alt rotet. Samt møbler som skaper læringssituasjoner på barns premisser.


Personalmøbler

UNIQA har et stort utvalg møbler til voksne i barnehagen. Det være seg til avdelingen, pauserommet, møterom og kontoret. Ergonomisk riktige løsninger i flott design, sammen med gode oppbevaringsløsninger og komfortable sofaer.

Referanseprosjekter Uniqa AS

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nybygg | Nord-Aurdal | 5-10 Mnok

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs i Nord-Aurdal. Selve byggingen startet Augu...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår