Unike hjørneløsninger med Alutile fasadeplater

Dato: 10 Feb 2021

Knekking og tilpassing av fasadeplatene gjøres enkelt på byggeplass, noe som gjør bruken av våre plater kostnadsbesparende samtidig som det forenkler prosjekteringen.

Med våre plater får bygget en flott og delikat finish med flotte hjørner inn mot dører og vinduer. Knekkes platene over gesims får man samtidig ingen skjemmende beslag som skaper drypping og renner på fasaden. Alutile fasadeplater kan knekkes i alle mulige vinkler og bues helt ned til radius på en meter. Dette gjøres enkelt ved å frese et spor på baksiden av platen, og så er det bare å knekke platen i ønsket vinkel.

Se video her:Dette gir det lille ekstra for å skape en ren og fin finish på fasaden din. Du trenger ikke lengre å planlegge og produsere hjørneløsninger på milimeternivå.

Enkelt å montere og tilpasse

Det er også enkelt å kappe og tilpasse størrelsen på platene ved bruk av en enkel sirkelsag. Dette gjør platene svært bruksvennlige og enkle å jobbe med. I tillegg er vekten på platene veldig lav, med en vekt på 5,6kg/kvm – noe som gjør byggeprosessen mer effektiv.

Holdbart og enkelt å holde rent

Aluminium kompositt er mye brukt i hele verden og bruken øker også her i Norden. Den 100% vannbestandige strukturen gjør fasadeplatene særdeles godt egnet for vårt våte klima. Platene har også en hard overflate med PVDF lakk som gjør produktet ekstremt fargebestandig og lett å holde ren. Våre fasadeplater leveres i alle brannklasser.

Les mer om våre fasadeplater her.