Unidrains spesialrenner, vi skreddersyr din løsning

– den fleksible slukløsningen til baderom av alle størrelser og fasonger

Trenger du et ekstra langt avløp til dusjnisjen i svømmehallen, treningssenteret eller den store villaen? Unidrains spesialrenner produseres etter mål på bestilling slik at du slipper å gå på kompromiss med visjonene dine.

Bryt standardene

Livet er fullt av standarder: 60 cm skap, firkantede takplater og dusjnisjer på 90 cm. Men heldigvis er det mange prosjekter som bryter med standardene. Hvor du skal tenke nytt og kreativt. Det kan være en garderobe hvor avløpet skal gå i sikk-sakk, en luksusvilla med flere dusjer i dusjnisjen eller et badeområde med dusj på flere sider. Unidrains kundeservice hjelper deg med å tegne og planlegge avløpet etter dine ønsker, slik at du kan bryte standardene.


– Det smarte med spesialavløpene våre er at du får en løsning som passer ned til 10 mm nøyaktighet. Vi bygger avløpet av forskjellige lengder avløp og tilpasser det endelige resultatet med en rekke avstandsstykker. Avstandsstykkene gjør det mulig å ta hensyn til problematiske bjelker og lignende i gulvkonstruksjonen, slik at du får et avløp som passer til rommet. Du kan få det akkurat så langt som du vil. Vi kan til og med designet avløp som går i sikk-sakk, hvis det er det du ønsker, forteller Ståle Johannesen, markedssjef hos Unidrain.

Når den helt riktige lengden er funnet, blir hvert enkelt avløp sveiset sammen til én ubrutt helhet. Den skreddersydde løsningen er tilgjengelig for både lineære avløp som er plassert opp mot veggen, og frittliggende avløp som kan plasseres lengre ut i rommet.


– Hvis du bare satte de lineære avløpene opp ved siden av hverandre, ville du fått en avstand på 100 mm mellom enkeltrammene. Du ville ikke fått samme opplevelse av et ubrutt bånd som du får med spesialavløpene. På samme måte gjør systemet vårt det enkelt å skjule skjeve mål slik at sluttresultatet fremstor harmonisk og strømlinjeformet, avslutter Ståle Johannesen.

Kontakt Unidrains kundeservice for å få hjelp til dine spesialønsker: Tlf.: 15 65 660, post@unidrain.no.

Følg oss