Uknuselig Speil

Dato: 29 Aug 2016

Intra Speil i høykvalitets rustfritt stål med 100% speilfinish – Uknuselig, hygienisk og vandalsikkert.
I tillegg til at speilkvaliteten på Intras Speil er akkurat like god som på et glass-speil, har Intras speil også kvaliteter som ikke kan sammenlignes med glass. -Det er uknuselig og dermed også vandalsikkert.

Intra Speil i rustfritt stål er svært velegnet i miljøer som stadig utsettes for belastning og bevegelse, f.eks innen offshore, i industribygninger og sports- og idrettsarenaer m.fl. Ettersom rustfritt stål har en hygienisk og robust overflate som ikke gir rom for bakterievekst, er Intras Speil også svært velegnet i miljøer hvor kravet til hygiene er absolutt, som innen næringsmiddelindustrien og helsesektoren, offentlige bygninger og skoler.

Intra Speil er enkelt å rengjøre og enkelt å vedlikeholde.
Speilet monteres med skjult feste mot en plexi plate som skrues mot vegg og det er ingen skjemmende fester på speiloverflaten. Speilet leveres i standard dimensjon 400x600mm, men kan leveres i spesialmål på forespørsel.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår