Troax Nordic AB : Eiendomssikring som skaper trygghet

Dato: 15 Mai 2012

Innendørs panel og Inndelingssystemer
Markedsledende leverandør av innendørs inndelingssystemer

Troax er en markedsledende leverandør og produsent av panel- og inndelingssystemer over hele verden.
Våre nettingpaneler er lette, men svært kraftige, og kan tilpasses og bygges ut etter alle tenkelige behov. Vi har lokale varehus som mottar ukentlige leveranser fra verdens største leverandør av nettingpaneler, troax i Hillerstorp i sverige.

Telefon: 22 80 42 00, e-post: info@troax.no. på www.troax.com finner du lokale kontaktpersoner.

 

Stort utvalg av produkter
Troax leverer et stort utvalg av sikringsløsninger over hele verden.
Troax kan i stor grad bidra til å øke sikkerheten i din bedrift. troax-systemene markedsføres i tre ulike markedssegmenter; automatiserings- og robotindustri, materialhåndtering og logistikk samt sikring av lofts/kjellerboder og lager. disse markedssegmentene er delt inn i tre ulike deler. derfor kan vi fokusere individuelt på de tekniske løsningene ved hvert enkelt segment.

Sikring av lofts/kjellerboder og lager
Vi tror du vil oppdage at våre løsninger er de aller beste å arbeide med, enten det gjelder nybygg eller hvis du planlegger ombygging eller rehabilitering. Kundenes behov for plass og sikring og vår satsing på nye løsninger har frembrakt følgende motto: “Best på sikring”.

Vår styrke innen sikring av lofts/kjellerboder og lager
Vi tror du vil oppdage at våre løsninger er de aller beste å arbeide med, enten det gjelder nybygg, ombygging eller rehabilitering. Kundenes behov for plass og sikring og vår satsing på nye løsninger har frembrakt følgende motto: “Best på sikring!"
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår