Treskrue WAF med stort hode

Dato: 12 Mai 2015

 

ESSVE utvider sortimentet innen tung forankring i tre med lanseringen av Treskrue WAF. Skruen har stor diameter hvilket gir høy klemkraft ved monteringen samtidig som hodet bygger lite i høyden. Med fiberskjær i spissen er det ikke nødvendig med forboring samtidig som risikoen for sprekkdannelser reduseres.

ESSVEs nye Treskrue WAF er produsert i herdet stål med Silver CorrSeal C4 klassifisert overflatebehandling for utendørs og innendørs bruk.

Med fiberskjær i spissen er det ikke nødvendig med forboring, samtidig som risikoen for sprekkdannelse i treverket reduseres. TX-bitsfeste skaper et optimalt grep mellom skrue og bits. Skruens gjengeform er beregnet for de fleste monteringer i tre, sponplater, kryssfinèr. Skruehodets underside er utformet slik at skruen passer perfekt ved montering av bjelke- og stolpesko.

Skal du bygge terrasse i sommer kan forankringen av terrassen gjøres enklere med Treskrue WAF. Skruen er et bedre og sterkere alternativ enn eksempelvis fransk treskrue når du skal bygge bærende konstruksjoner. Dette på grunn av det lavtbyggende og brede hodet som gir mye større klemkraft. Med Treskrue WAF blir arbeidet enklere, sikrere og mer lønnsomt.

Skruer som er lengre enn 70 mm har en ekstra fresegjenge over den vanlige tregjengen. Dette forenkler monteringen av lengre og grovere skruer.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår