Tre nye kompressorer av høy kvalitet lanseres av ESSVE

Dato: 7 Okt 2015

ESSVE lanserer tre nye kompressorer av høy kvalitet. Kompressorene kan brukes til alt fra enkelt listarbeid til bærende trekonstruksjoner. De nye modellene C 5/10, C 16/10 og C 20/10 er kompakte, smidige og enkle å håndtere.

– Våre nye kompressorer er kompakte og enkle å bruke, men har samtidig svært høy ytelse. De robuste kompressorene gir et jevnt og sikkert trykk gjennom hele arbeidsdagen. De er utformet for å gi norske håndverkere de rette forholdene som muliggjør effektive, fleksible og sikre snekkerjobber, sier Silje Netskar, markedssjef i ESSVE.

ESSVE C 5/10 er en oljefri kompressor for dykkerpistoler eller mindre klammerpistoler. Kompressoren er enkel og smidig og fungerer best til enkelt listarbeid.

ESSVE C16/10 er en praktisk byggeplasskompressor som passer til stavpistoler. Modellen er utstyrt med punkteringsfrie hjul og feste for slangetrommel. Kompressoren kan settes på høykant og tar dermed mindre plass ved transport eller lagring.

ESSVE C20/10 er en kraftig oljesmurt byggeplasskompressor for stavpistoler. Modellen har feste for slangetrommel, uttrekkbart håndtak og punkteringsfrie hjul som gjør den enkel å flytte.


Fakta om ESSVEs nye kompressorer:

ESSVE Kompressor C 5/10
Luftmengde (ved 6 Bar) 34 l/min
Maksimalt lufttrykk 8,8Bar
Lydnivå 75 dB
Vekt 11 kg

ESSVE Kompressor C 16/10
Luftmengde (ved 6 Bar) 165 l/min
Maksimalt lufttrykk 10Bar
Lydnivå 85 dB
Vekt 39 kg

ESSVE Kompressor C 20/10
Luftmengde (ved 6 Bar) 166 l/min
Maksimalt lufttrykk 10Bar
Lydnivå 82 dB
Vekt 44 kg

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår