Toto til Norge

Dato: 10 Okt 2017

Verdens største produsent av sanitærprodukter er nå tilgjengelig i Norge. Korsbakken Trading har inngått samarbeid med danske Lindgreen og Cordes som har agenturet for Toto i Skandinavia.

Dusjtoalettene
Det er hygieneaspektet som først og fremst gjør Toto til en interessant produsent. Med Toto dusjtoaletter på sykehus, aldershjem og andre offentlige bygg vil alle krav til hygiene enkelt tilfredsstilles.

I tillegg til funksjoner som oppvarmet sete, Cefiontek glassur og kantløst design har Toto utviklet flere smarte funksjoner:

  • På alle modeller fra Toto har man Tornado Flush, som er en ytterst kraftig skylling som sikrer støysvak og grundig rengjøring av hele toalettet. Spylingen hindrer også spredning av aerosole bakterier i rommet.
  • Det er ett luftrensende kullfilter uten kjemikaler som kun må skiftes ut etter 7-8 år.
  • Dusj-dysen for strålen er dekket med silisiumbelegg, dysen er montert i selve setet og når den ikke er i bruk dekkes den av klaffer. På toppmodellen er det også ewater som rengjør dysen etter bruk. Ewater er elektrolysebehandlet vann som tannleger og laboratorier bruker for å rengjøre sine instrumenter.
  • Selv vannstrålen fra dysen er utviklet slik at dråpene roterer i luften og treffer kroppen på en behagelig og effektiv måte og det hele avsluttes med føn-varmet luft som fordeles jevnt utover.

Toto
Toto har siden 1980 produsert dusjtoaletter med spesielt fokus å på hygiene. I Tyskland har de fått flere utmerkelser og SBZ- magasin har i samarbeid med Universitetet i Esslingen testet skylle-egenskapene på dusjtoalettene fra de mest fremtredende produsenter. Toto rangeres i toppen med alle sine modeller.

Toto har fått følgende utmerkelser i Tyskland for sine toaletter.

  • SBZ Spultest 2015 - spyletest for kantløse toaletter.
  • M&K Management @Krankenhaus Award 2015 for fremragende hygiene.
  • Tysk hygiene sertifikat – som attesterer at Toto toalettet reduserer den bakterielle forurensingen fra toalettetskylling med over 90% i hele toalettrommet.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår