TKS Saturn løfteplattform - En brukervennlig løsning

Dato: 30 Aug 2019

Saturn er en hydraulisk løfteplattform med lukket heisstol og teleskopdører. Lukket heisstol betyr at løfteplattformen betjenes og brukes som en vanlig personheis, dvs. automatisk kjøring uten påholden knapp.

Teleskopdører gjør at arealet foran løfteplattformen blir mer tilgjengelig og ikke sjeneres av de mer plasskrevende slagdørene, som vanligvis løfteplattformer er utstyrt med. Både betjening, inn- og utstigning av løfteplattformen blir derfor enklere og lettere.

TKS Saturn har lukket heisstol med teleskopdører i heiskorgen og på hvert etasjenivå. Løfteplattformen har automatisk kjøring til angitt etasje, dvs. at etasjeknappen ikke må holdes inne under kjøringen. Saturn fungerer derfor som en vanlig heis, bortsett fra at hastigheten er lavere.

TKS Saturn er en meget brukervennlig og fremtidsrettet løsning.

TKS Saturn gir stor fleksibilitet ved installasjon. Den krever liten grop og lav overhøyde og derfor små bygningsmessige tilpasninger. Løfteplattformen monteres i betongsjakt eller den kan leveres med en selvbærende stålsjakt, som er kledd med stålplater, eller om ønskelig med glassvegger. Med stålsjakt kan løfteplattformen monteres frittstående i et trapperom. Dette gir en plassbesparende og kostnadseffektiv løsning

TKS Saturn tilfredsstiller kraven til Maskindirektivet 2006/42/EC og den internasjonale standarden for løfteplattformer EN 81-41.

Hydraulikkpumpen/ apparatskapet plasseres i nærheten av heissjakten. Løfteplattformen har lavt strømforbruk og lavere servicekostnader enn en personheis.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår