TKS LP 7 - Lavløfteplattform med unike egenskaper for bruk ute og inne!

Dato: 20 Mar 2019

TKS LP7 løfteplattformen har en unik, selvbærende konstruksjon. Plattformen har en meget lav byggehøyde på bare 50 mm og kan plasseres direkte på et stabilt og jevnt underlag. Den kan samtidig prestere en løftehøyde på opp til 1500 mm samt en løftekapasitet på 350 kg.

LP7 er med sitt elegante og lette design lett å integrere i forskjellige miljøer både inne og ute. Den er enkel å installere og er laget for nordisk klima.

Med en LP7 lavløfteplattform vil de fleste brukere være selvhjulpet. Det er plassert lett tilgjengelige betjeningsknapper på selve plattformen, og det kan velges eksterne vegghengte eller frittstående betjeningspaneler på øvre og nedre nivå.

LP7 kan leveres enten med avkjørselssikring eller med fullautomatisk sikkerhetsdør på nederste nivå. Det er også mulig å få fullautomatisk sikkerhetsdør på øvre nivå (krav ved løftehøyde over 500 mm).

LP7 lavløfteplattform leveres i to varianter: LP7 med en løftehøyde på opp til 800 mm og LP7+ med en løftehøyde på opp til 1500 mm. Den er meget driftssikker da den leveres med batteridrift som standard.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår