TKS Leo – Plattformheis for trapp

Dato: 7 Feb 2019

TKS Leo er designet for montering i trappeløp ute og inne. Når plattformen ikke er i bruk, foldes den sammen slik at den tar minst mulig plass for ikke å hindre ferdselen i trappen.

TKS Leo R har et flott design på plattform og føringsskinner, den er driftssikker og er produsert i kvalitetsmateriale.

Sikkerhetsbarrierene foldes automatisk inn bak plattformen når denne parkeres og foldes sammen. I sammenfoldet posisjon er ikke bredden på selve plattformen mer enn 295 mm og bygger lite ut fra vegg.

Plattformheisen beveger seg langs en skinne som monteres enten direkte på veggen, eller på søyler i selve trappen. Plattformen er utstyrt med ramper for på- og avkjøring og kan også leveres med rampe for påkjøring fra siden. Den har høy gjenbruksverdi og kan monteres på høyre og venstre side samt tilpasses forskjellig stigning.

Føringsskinnen kan også brukes som håndrekke. Knapper for tilkalling av plattformheisen monteres ved nederste og øverste stopp.

Betjeningspanel med display som viser nødvendig informasjon er også montert på selve plattformen. Ved å se på denne skjermen/displayet får du nødvendig informasjon om for eksempel når statusoperasjonen endres eller vedlikeholds prosedyrer forfaller.

Plattformheisen leveres med batteridrift. Ladestasjon ved nederste og øverste stopp. Den kan også leveres med sete og i ønsket farge.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste