TKS FlexStep- Løfteplattform og trapp i ett

Dato: 3 Mai 2017

FlexStep er en unik og praktisk kombinasjon av trapp og løfteplattform i ett og samme produkt. Nivåforskjeller i leiligheter og andre typer bygg er ikke lenger et hinder for tilgjengelighet. En stilig og elegant trapp gjøres med et knappetrykk om til en løfteplattform som passer for rullestol.

Design
Det er gode muligheter for tilpasning til den eksisterende arkitektur og innredning. FlexStep leveres som standard i lakkert stål (Gris 900 sablè, mørk grå), men trinn og håndlister tilpasses helt etter kundens ønsker og behov.

Like muligheter for alle!
Til daglig er FlexStep en helt vanlig trapp i et tidløst design, som i høy grad kan tilpasses individuelle  behov.  Ved et trykk på en knapp forvandles FlexStep til en løfteplattform, som komfortabelt og sikkert løfter brukeren til det øverste nivå.

Sikkerhet – først og fremst!
Trappen er utstyrt med alle tenkelige sikkerhetsanordninger: Avrulling, klemming, fallrisiko, feilbetjening, osv. Hvis bare en enkelt av de innlagte sikkerhetssensorene blir påvirket, stopper trappen straks og en alarmtone lyder.

Teknikk
Trappen er utstyrt med løftesøyler, som via en avansert styring kjører 100 % synkront slik at brukeren føler et jevnt og behagelig løft. Videre er trappen forsynt med et spesialutviklet sikkerhetskretsløp, som bl.a. inneholder et infrarødt sikkerhetssystem, som overvåker at ingen kommer til skade ved klemming mellom trinnene.

Funksjon
For brukeren er betjeningen utrolig enkel.  Trappen kan gjøres om til løfteplattform fra begge nivå. Fra løfteplattformen kan brukeren betjene opp og nedkjørsel.
Etter at FlexStep er brukt som løfteplattform, vil den automatisk vende tilbake til utgangsstillingen som trapp etter 1 minutt uten betjening.

Montasje
FlexStep trappen monteres enkelt med minimale inngrep i eksisterende bygningsdeler. Det må være 100 mm fra plattform til vegg.

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår