Tidsriktig design og farger på baderomsmøbler

Dato: 4 Sep 2018

VikingBad har utvidet sortiment på MIE baderomsmøbler, med to nye farger - lys eik og grå matt.

Flere og flere ønsker å ta inn naturlige elementer når de pusser opp eller bygger nytt. Det gjelder også på baderommet. Lys eik er tidsriktig, og gir møblene et mykere, mer naturlig uttrykk. Trestrukturer som lys eik har vært i vinden en stund, og vil fortsette å være en del av den skandinaviske stilen.

Som en kontrast til det naturlige og lyse uttrykket er det også mange som ønsker matte og mørke farger. VikingBad lanserer derfor også MIE baderomsmøbler med grå matt utførelse.

De nye møbelfrontene til VikingBad, kommer i første omgang i størrelsene 60, 90 og 120 cm, samt MIE høyskap. Nye farger vil være tilgjengelig i løpet av september 2018.

Møbler med lys eik fronter, kommer med hvit matte skrog, og grå matte fronter med grå matte skrog. Begge fargene passer godt inn i VikingBads øvrige sortimentuttrykk, samtidig som de også passer med de fleste stiler.

Alle VikingBad baderomsmøbler leveres ferdig sammensatt og klare til å monteres på vegg.

VikingBad MIE baderomsmøbel i lys eik, er tidsriktig og gir en naturlig uttrykk på baderommet. Avbildet med ADA 120 mid porselensservant, MIRI servantbatteri og IDA 120 LED speil. Dusjhjørne med FRØYA rainshower og TORAS helstøpt badekar.

NYHET! - VikingBad MIE baderomsmøbler

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår