Thermex Plasmex® Hybridløsning

Dato: 16 Okt 2020

Fremtidens kjøkkenventilasjon

En litt oversett faktor når det gjelder å sikre en miljøvennlig oppvarming og energibruk i boliger, er kjøkkenventilatorens betydning. Danske beregninger viser at kjøkkenventilatoren utgjør 10-15% av boligens totalforbruk. Dette er nok en god del lavere i Norge, men allikevel er det verdt å ta hensyn til.

MED EN PLASMEX® HYBRIDLØSNING FRA THERMEX OPPNÅR DU FØLGENDE FORDELER

  • Kjøkkenventilatoren slipper ikke varme ut gjennom avtrekkskanalen. Du bruker mindre til oppvarming og sparer miljøet for CO2.
  • Plasmex®-filteret renser vekk 96,5 % av partiklene fra matlagingen, det er vedlikeholdsfritt og det har en forventet levetid på ca. 10 år. Den rene luften returnerer til kjøkkenet.
  • Sugeventil over kjøkkenventilatoren er tilkoblet ventilasjonsaggregatet, og sørger for at fukt og damp trekkes ut av kjøkkenet, varmen gjenbrukes og fukten blåses til slutt ut i fri luft.
  • Trigger modulet sørger for at ventilasjonsaggregatet går i forsert drift så lenge kjøkkenventilatoren er slått på.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår