Terrastone dekorpuss

Dato: 20 Jan 2021

Terrastone er en naturlig, dekorativ puss laget på marmor og kalk, en puss som med sitt naturlige og rustikke preg gir et spennende uttrykk på vegger både i private og offentlige miljøer.

Terrastone fra Dekorhuset dekorerer allerede mange av byens restauranter og kafeer, kontorer og private hjem. Pussen er egnet fremst for vegger og peiser, men kan også legges på benker, bar- eller resepsjonsdisker og andre møbler.

Mulighetene for forskjellige uttrykk i form av farge, struktur og spill i overflaten gjør Terrastone til et produkt som passer de fleste konsept og gir hvert enkelt prosjekt et unikt uttrykk.

For Terrastone finnes 70 standardfarger som blandes av naturlige fargepigmenter, og tilslag av alabaster som gir den karakteristiske glimmer-effekten. Overflatene pusses og komprimeres til ønsket effekt og overflatene kan til slutt overflatebehandles for et matt eller polert uttrykk.

Hos Dekorhuset i Oslo, Hvalstad, Vestfold eller Grimstad finner du til enhver tid prøver av Terrastone og man kan også se produktet på våre referanseprosjekter rundt om i byen.

Ta gjerne turen innom noen av våre showroom og la deg inspireres, eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

.

 

OSLO – HVALSTAD – VESTFOLD – GRIMSTAD

(+47) 236 50 899

post@dekorhuset.no

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår