Termiske Løsninger, for din sikkerhet

Dato: 16 Sep 2020

Urmet tilbyr et komplett utvalg av kroppstemperaturløsninger designet for å garantere rask avlesning og presisjonsdataanalyse for alles helse og sikkerhet.

Temperaturdeteksonspanel
MODELL no. 1099/811

Urmets temperaturdeteksjonspanel er utstyrt med en sensor med høy presisjon og er en alt-i-ett-enhet som er i stand til å utføre termometriske avlesninger og identifisere motiver med unormale temperaturer, og som til og med kan oppdage tilstedeværelsen av ansiktsmasker.


Bærbart Termisk Kamera
MODELL no. 1099/809

Takket være sin allsidighet og fleksibilitet er Urmets bærbare termiske kamera den ideelle løsningen for å utføre kontroller ved ukontrollerte innganger, samt for mer strukturerte temperaturregistreringsaktiviteter.


Termisk Kamera
MODELL NR. 1099/810

Et hybridkamera utstyrt med både tradisjonelle og termiske linser, noe som gjør det ideelt for områder med høy trafikk. Dedoble linsene tillater både temperaturregistrering og tradisjonellvideoovervåking, med 5M oppløsning. Det hybride termiskekameraet er den perfekte løsningen for områder med middelstil høy trafikk. Sort værhus modell 3000/260 gir en høyere temperaturdeteksjonsnøyaktighet til ± 0,3 °C.

Last ned brosjyre her:
Varme løsninger

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår