Tenk smart fra start og gi fordeler til kunden

Dato: 13 Feb 2023

Gjennom 10 år med smarthus har vi jobbet med flere eiendomsutviklere og deres boligprosjekter. De mest suksessfulle tenker smart fra start.

En av kjernefaktorene til Futurehome de siste 10 årene har vært arbeid med prosjektledere og eiendomsutviklere for å gjøre prosjektene deres smarte. Gjennom flere år i denne bransjen har vi spisset kompetansen vår og har skjønt hvordan et optimalt prosjekt skal fungere. Alt fra de første samtalene til leveranse, oppfølging og overlevering. En raffinert prosess gjør en forskjell for dere og for kundene deres.

Smarte produkter er noe mange ser etter og nesten halvparten av kjøpere forventer dette når de ser etter bolig. Det å ha smarte produkter i boligen gjør allerede at dere sjekker av et av de kravene som deres potensielle kjøpere har. Med Futurehome kan dere installere alt fra en HAN-sensor som måler energiforbruket i sanntid, smarte termostater slik at du kan styre temperaturen gjennom moduser, automasjoner, på spotprisen og fra hvor som helst i verden, smarte stikkontakter for å gjøre enda flere komponenter i hjemmet ditt smarte, smarte brannalarmer for smartere brannvarsling, smarte dørlåser for enklere adgang for hele familien og enda mer. 

Ved tidlig fokus på smarthus har dere muligheten til å gjennomgå pristilbudet i en tidlig fase av prosjektet, dere kan markedsføre smarthus som en fordel til interessenter helt i startfasen og dere kan raffinere prosessen for å hjelpe kjøperen få mest mulig ut av å kjøpe en bolig i deres prosjekt. Da har vi også bedre tid på å finne de løsningene som passer for akkurat dette byggeprosjektet.

Når vi sammen har planlagt og diskutert hva dere ønsker at skal inngå i grunnpakken kan markedsføringen av de smarte hjemmene allerede begynne. Med større fokus på smarte hjem kan markedsføring av dette tillegget være essensielt. Jo tidligere vi kommer i prat, jo tidligere kan vi diskutere mulighetene deres og jo tidligere kan dere markedsføre denne viktige funksjonen for kundene deres. Da vet de om prosjektet deres og fordelene med å kjøpe et hus i akkurat deres prosjekt.

Et smart hjem kan være fint, men for mange har det blitt et krav og noe av det første de ser etter når de søker bolig. Med et godt gjennomtenkt prosjekt kan smarte produkter og smart energi gjøre en stor forskjell for mange og med riktig oppfølging i planleggingsfasen kan dette gjøre prosjektet deres enda mer attraktivt for potensielle kunder.

I tillegg til at et smarthus gir økt komfort for beboeren så kan et smart, energieffektivt hjem også hjelpe dem med å spare penger. I tillegg til lavere strømregning kan beboeren søke om støtte fra Enova og få penger tilbake for den smarte investeringen. Ved å ha smarthus inkludert i grunnpakken blir dette enkelt for sluttkunden deres og gir en økt verdi som dere kan markedsføre.

Vurderer du å gjøre prosjektet ditt smart med smart strømstyring? Vi hjelper deg gjerne med å få mer framtidsrettede og energieffektive boliger som boligkjøpere er opptatt av.

Ta kontakt med Sigbjørn Groven på sigbjorn@futurehome.no og 980 89 156 for en  smarthusprat.