Teleskoptribuner

Dato: 7 Apr 2015

Funksjonelle tribunesystem

For fleksibilitet og optimal utnyttelse av anlegget ditt
Vår høykvalitative motoriserte teleskoptribune passer for de som ønsker å dra nytte av anlegget på en mer effektiv måte. På mindre enn to minutter kan en idrettshall eller gymsal med en teleskoptribune med kapasitet på ca. 1000 sitteplasser fjernes, slik at man hår helt fri gulvplass som kan benyttes til andre aktiviteter.

Tribuner i mange forskjellige modeller
Tribunene er tilgjengelig i forskjellige modeller med ulike typer stoler og benker laget av tre eller plast. Stolene leveres med eller uten polstring, automatisk eller manuelle klappstoler. Tribunen tilpasses lokalene og de rådende forholdene på stedet. Du velger fritt mellom ulike typer tresorter, stoffer på tribunestolene, farge på ståldeler etc. Tribunen kan til og med utstyres med frontpaneler i ulike tresorter eller farger for å gi teleskoptribunen et mer "innebygd" utseende.

Sikkerhet
Vår teleskoptribunesystem har gjennomgått svært strenge statiskbelastninger og oppfyller alle gjeldende EN sikkerhetskrav og forskrifter teleskoptribunesystemer som omhandler bygging og brann.

Prosjekteringsarbeid
Ta kontakt med oss, så hjelper vi til med prosjekteringsarbeid og finner den mest effektive løsningen for dine behov.

For mer informasjon om våre teleskoptribuner her
http://www.unisport.com/nb/produkter/teleskoptribuner

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår