Tekstilplater til gulv

Topp bilde: Inscribe Cable Tweed YDCALBLT13363. Installeringsmetode: Monolithic

Amtico Carpet – kolleksjonen.
Amtico Carpet inneholder 11 individuelle kolleksjoner, 22 design og 106 farger i to ulike størrelser som er enkle å installere og gir deg frihet til å kombinere design og mønster for å skape en unik stil. En kolleksjon moderne tekstilplater som er spesielt tilpasset til kommersielle og offentlige miljøer. Antallet valgmuligheter blir større med både farge, leggingsmønster og strukturer når man skaper integrerte gulvløsninger.

Designet in-house på Amtico.
Den nye Amtico Carpet-kolleksjonen er utviklet av Amticos eget kreative team i England, med hjelp og støtte fra Mannington Mills inc., som har mer enn 100 års erfaring med tekstilgulv og som i eier av Amtico. Mannington Mills Inc. er en av de største gulvbedriftene i USA og ble grunnlagt i Salem, New Jersey i 1915. Amtico har utviklet en kolleksjon som passer perfekt til alle våre LVT-kolleksjoner, både når det gjelder farge, design og størrelse.

Kvalitet utenom det vanlige.
Amtico Carpet er utviklet for å vare i krevende kommersielle miljøer med høy fottrafikk, helt enkelt for å bevare en følelse av å være ny lenger. Liten påvirkning på miljøet og de akustiske testene viser trinnlydforbedring på mellom 22 og 28 dB. Vi bruker Antron Nylon 6.6 garn i våre tekstilplater som er en av de mest slitesterke på markedet ved intensiv bruk.

Kombiner tekstil med LVT.
Det er enkelt å kombinere Amticos LVT-kolleksjoner og Amtico Carpet for å møte krav og behov innen mange kommersielle områder. Begge er utformet for områder med høy fottrafikk, slik at du ikke trenger å bekymre seg for kvalitet og slitestyrke. Begge produktene kan brukes for prosjekter innen mange ulike segmenter i alle kommersielle miljøer som hoteller, restauranter (H&L), kontorer, retail, utdanning og andre offentlige miljøer.

Om Amtico.
Amtico International AB er et heleid datterselskap til Amtico International Ltd. med sete i Coventry i England. Vi har produsert og levert designgulv siden 1964. Bedriften er utviklet under navnet Amtico med et omfattende produktsortiment med internasjonalt salg av gulv til kunder i kommersielle miljøer og hjemmemiljøer. Trendene og tidene har forandret seg, men engasjementet når det gjelder å investere i forskning, design og produksjon vedvarer. Amtico International AB er ansvarlig for salg og utvikling i Skandinavia og Baltikum med egne salgsvilkår i Sverige og Norge, og i de andre landene samarbeider vi med våre lokale distributører.Altitude Sierra Thunder YDSIERT14145 og Altitude Atlas Thunder YDATLAT14145
Installeringsmetode: Brick

Design Local Philadelphia Music Row YCPHILT12231 og Design Local Seattle Music Row YCSEAYY12331
Installeringsmetode: Brick

Følg oss