Takheisløsningen!

Dato: 26 Jan 2016

Personløftere blir stadig mer brukt for å forhindre belastningsskader og takheisløsninger blir nå foretrukket i større grad.
En takheisløsning er en utmerket ergonomisk, estetisk og plassbesparende løsning som eliminerer de manuelle løftene. Den gjør det også mulig for medhjelperen å velge den beste arbeidsstillingen.

Handicare AS har levert takheisløsninger i 25 år og vi har opparbeidet oss mye erfaring i å levere de rette løsningene, både for entreprenør, arkitekt, utbygger og bruker.

Det brede sortimentet av egenproduserte takheiser og tilbehør gir oss muligheten til å benytte tilgjengelig areal optimalt, samt dekke den enkelte kundes behov.

Takheisløsninger kan monteres direkte i tak, pendles ned, monteres i skråtak, på vegg eller monteres med støtte fra gulv. Nærmest uansett konstruksjonsutfordringer finner vi en løsning som ser bra ut.

Flyttbare takheismotorer
De fleste sykehjem innredes med takskinner forberedt for takheismotorer, enten det er til fastmonterte eller flyttbare motorer. De flyttbare motorene har blitt mer populært i de seneste årene.

Årsaken er at man ikke trenger å kjøpe inn takheismotorer til alle rom, motorene kan med et enkelt håndgrep flyttes dit behovet oppstår. Dette gir en lavere oppstartskostnad, samtidig som det er fullt mulig å supplere flere motorer om det skulle være behov for det i fremtiden. Med andre ord en meget fleksibel og kostnadseffektiv løsning.

Rom til rom-løsninger
Utfordringer med takskinnegjennomføringer over dør, gjerne med store utsparinger, er ofte både kostbart og lite estetisk. Vi leverer såkalte "rom til rom" løsninger som et alternativ til slike store strukturelle inngrep. Dette er en løsning som ikke krever noe ombygging og løsningen ligger i takheismotorene. Løsningen sparer mye tid i byggeprosessen og er meget kostnadseffektiv.

Landsdekkende organisasjon
Handicare As er representert over hele Norge med både teknikere og salgspersonell. På den måten kan vi følge opp prosjekter på nært hold og være fleksible. Lokalkunnskap er en styrke som er med på å kvalitetssikre godt resultat.

Eget prosjekteringskontor
Handicare AS er satt opp med et eget prosjekteringskontor som prosjekterer løsninger med fokus både på kostnadseffektivitet, arealbenyttelse, design og brukervennlighet i samarbeid med kunden. Gi oss kravspesifikasjonen, så får du et ferdig forslag tilbake.

Ønsker du alternative løsninger, får du selvfølgelig det også!

Hvorfor velge Handicare!

  • 25 års erfaring
  • Landsdekkende salgs og serviceapparat
  • Egen teknisk organisasjon med erfarne montører
  • Eget prosjektkontor
  • Høy kompetanse
  • Solid selskap med sentral godkjenning og StartBank-medlemskapReferanseprosjekter Puls

Fredensborg bolig

Fredensborg bolig

Nybygg | Oslo | 150-200 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 47 leilighet...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår