T. Aasen Solskjerming AS : Robust og stilren skjerming mot regn og sol i uterestauranter og på frittliggende uteplasser.

Dato: 15 Mai 2012

Robust og stilren skjerming mot regn og sol i uterestauranter og på frittliggende uteplasser.

Markilux syncra er en ferdig enhet for skjerming av utvendige, frittstående uteområder. Hver enhet kan dekke inntil 100m² som helt frittstående. På steder der det er vindutsatt kan en i tillegg utstyre markisene med skinner i sidene og støttebein i fronten. I tillegg til at en med støttebein og skinner får en meget stabil løsning, kan det totale arealet pr enhet utvides til ca 140m².

Selve markisene i systemet er produsert ekstrudert aluminium. Ledd i armer og festedetaljer er laget av trykkstøpt aluminium, og alle deler er pulverlakkert før montering. Markisene i systemet leveres normalt som kassett-markiser. Duken og armene til markisen blir skjult inne i kassetten når den ikke er i bruk, noe som betyr at markisen er meget godt beskyttet mot hærverk. I tillegg kan markisene utstyres med sensor som trekker dem inn i tilfelle sterk vind.

Som fundamentering velger en om en vil støpe ned fundamenter, eller om en vil bruke en løsning med belastningslodd. En løsning med belastningslodd kan demonteres og fjernes for å lette snørydding om vinteren.

Duken i markisene er mønstret eller ensfarget duk fra Markilux’ kolleksjon i polyester eller akryl. I tillegg kan vi selvfølgelig levere markisene med trykk.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår