System og orden med ESSBOX

Dato: 9 Mai 2017

For fem år siden lanserte ESSVE et helt nytt system for oppbevaring av spiker, skruer og øvrig festemidler. ESSBOX-kofferten ble en umiddelbar suksess. Etter ønsker fra norske håndverkere har ESSVE nå lansert en helt ny versjon, ESSBOX MINI. Den nye versjonen er både mindre og lettere.

Tilbakemeldingene fra de håndverkerne som har testet og brukt den nye kofferten er svært gode. En av de er Torstein Raths hos Ditt Bygg AS på Lørenskog.  

- ESSBOX MINI er et helt genialt oppbevaringssystem, både for å holde orden i bilen og på byggeplass. Du har alt du trenger på ett sted og kan selv velge innholdet. Det gjør at vi som håndverkere kan jobbe mer effektivt.  En av de store fordelene med MINI synes jeg er at lokket kan stilles inn i to ulike åpningsposisjoner. Det gjør det enklere å legge i eller ta ut plastboksene og det reduserer muligheten for at lokket plutselig slår igjen og for eksempel kommer borte i en nymalt vegg. Jeg synes også det er bra at håndtaket både er integrert og gummiert siden det gjør det lettere å bære med seg kofferten.

Raths forteller videre at på hans arbeidsplass må en MINI skjøtte flere oppgaver enn kun å romme festemidler. - Ofte blir den stående ute i regnet, men siden den er tilnærmet vanntett slipper man problemet med rustne spiker og skruer. Og, siden den er så solid og tåler så mye juling, hender det at jeg bruker den som krakk, sier Raths.

System og orden i festemidlene
ESSBOX System, enten vi snakker den store eller lille kofferten, har den fordelen at den skaper orden og system, forenkler og effektiviserer håndverkerens arbeid og reduserer svinnet.  De slitesterke koffertene tåler røff behandling og står imot både snø og regn. Koffertens lokk har en vattert innside av skumplast som former seg etter boksene. Det hindrer at innholdet i boksene faller ut, uansett om lokket er på eller ikke. På grunn av octagonmønsteret i koffertens bunn sitter boksene på plass selv om kofferten ikke er fullpakket. Boksene er gjennomsiktige og man kan enkelt se innholdet. Boksene kan gjenvinnes.

Det finnes forøvrig en rekke tilleggsutstyr til ESSBOX. Vi har blant annet bilstativ, skuminnlegg for lim, fug og sprøyte og bærereim.


Her finner du mer informasjon om ESSBOX-System: http://essve.no/webcatalogue/essbox-system/634967-essbox-koffert/

Her finner du mer informasjon om ESSBOX-MINI: http://essve.no/webcatalogue/essbox-system/1064866-essbox-koffert-mini/