Sykkelparkering for alle behov!

Et stadig større fokus på sykling gjør at flere trenger en trygg og sikker oppbevaring av sykkelen sin.
Vi har mange gode løsninger på sykkelparkeringer som lett kan tilpasses den enkeltes behov når det gjelder størrelse og utforming.Produkter til sykkelparkering

Få orden på syklene med solide og lettstelte produkter til sykkelparkering. Vi kan tilby alt fra enkle sykkelstativer til større sykkelhus med sykkelparkering i to etasjer. Våre sykkelskur er oppbygd som et modulsystem av pulverlakkert aluminium.
Dette sikrer en enkel montering og lang holdbarhet.


BioBag Norge AS | Hovsveien 8, 1831 Askim
69 88 85 90 | post@zenzo.no | www.zenzo.no


Ymer 5 sykkelskur med herdet glass satt opp hos Solhøgda borettslag i Oslo. Sykkelskuret har hjulholdere og Rambo låsebøyler. Det er innlagt vann, strøm, integrert LED-lys i taket og AERO luftpumpe.
Les mer om Ymer sykkelskur her!

Tellus Duo sykkelhus/hotell satt opp på Ganddal stasjon i Sandnes. Den grønne døren representerer fargen i byvåpenet. Sykkelhotellet har integrert LED-lys i taket og hjulholdere og Rambo låsebøyler.
Les mer om Tellus Duo her!
Vedlikeholdsfrie busskur: Konstruert som et modulsystem som gjør det enkelt å tilpasse individuelle behov. Enkelt å bytte ut vegger eller glass ved hærverk. Dette fordi innfestingen er med gummilister!
Les mer om busskur - leskur, klikk her!

Dero Fixit Servicestasjon: Inneholder alle nødvendige verktøy for å utføre grunnleggende reparasjoner og vedlikehold av sykkelen.
Aero sykkelpumpe: Er en kompressorpumpe utstyrt med en armert luftslange og håndtak med munnstykke for både sykkel- og bilventiler.
Les mer om produkter til sykkelparkering, klikk her!
Tellus 30-4 avfallshus på 26 kvadratmeter. Her håndteres all avfallet til en stor ungdomskole i Ålesund. Estetisk og mindre risiko for brann når avfallsbeholderne blir låst inn i et avfallshus.
Tegn ditt eget avfallshus her!

Syv Tellus avfallshus i forskjellige størrelser står her hos Maridalsveien Borettslag som består av 355 boliger. Avfallshusene kan kombineres med sykkelskur.
Tegn ditt eget avfallshus/sykkelskur her!
BWaste helt nedgravde containere: Flott og stilrent design hvor kun innkastsøylen er synlig. Et funksjonelt og økonomisk valg som gir stor kapasitet på minimal plass.
Les mer om BWaste klikk her!

Valory delvis nedgravde containere: Avfallsløsningen hvor ca 2/3 er under bakken. Valory kan fås med forskjellige innkast for enklere sortering av søppel. Kan tilpasses ulike miljøer slik at de glir inn i miljøet.
Les mer om Valory klikk her!
Følg oss