Sykkelkonferansen i Sarpsborg

Dato: 27 Jun 2018

Hesselberg Bygg AS deltok på Sykkelkonferansen i Sarpsborg.

- Hesselberg Bygg AS endrer navn til Sto Cretec Flooring AS fra 1. juli 2018.

Hesselberg Bygg og Cleanosol var representert på stand med sykkelbelegg, Barrikade Trafikk, Barrikade Steindekke/Steinbelegg og oppmerkingsløsninger fra Cleanosol. Her besøker samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, som åpnet konferansen, vår stand. Han viste stor iver og nysgjerrighet og hadde flere viktig synspunkter og spørsmål om våre løsninger.
Samferdselsministeren er som kjent en aktiv syklist i Oslos bygater og verdsetter godt oppmerkede sykkelveier. Til høyre ser vi Ketil Solvik Olsen benytte et bakgrunnsbilde av et av våre prosjekter i sin presentasjon. Bildet i presentasjonen viser sykkelparkering på Barcode i Bjørvika hvor det er utlagt Barrikade Steindekke rundt sykklestativer.

Barrikade Trafikk er et meget slitesterkt sykkelbelegg for oppmerking av sykkel og gangstier på b.la asfalt. Beleggsystemet er sklisikkert og kan leveres i mange ulike farger. Det egner seg godt som underlag for veimerkingssystemer fra f.eks Cleanosol. Sammen med Cleanosol kan vi tilby veimerking og beleggsløsninger som er tiltalende, iøyenfallende og slitesterke. Hesselberg Bygg har en lang tradisjon fra tilbake på 1970 tallet med å utvikle herdeplastsystemer for industri og uteanlegg. I dag er Hesselberg Bygg heleid av tyske STO og en del av foretningsområdet STO Cretec. Fra 1.Juli i 2018 skifter vi navnt til Sto Cretec Flooring AS. Mye av produktutviklingen skjer fortsatt på vårt fabrikkområde i Moss og vi har lang fartstid i å forstå utfordringer under nordisk klima. I tillegg til Barrikade Trafikk leverer vi i en rekke andre tiltalende dekke og beleggssystemer som kan kombineres med Barriakde Trafikk. Barrikade Steindekke og Barrikade Steinbelegg og Barrikade Play. Vi hjelper til med å veilede, prosjektere og utføre. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår