Stukkatur, se ByggDekors utvalg av rosetter og lister!

Dato: 10 Nov 2015

Vårt utvalg inkluderer rosetter, taklister, gulvlister og dekorlister av flere ulike typer.
Stukkatur kan man bruke overalt og benyttes ofte i skulpturer og arkitektoniske utsmykninger. Vi gir ditt prosjekt et særpreg med stukkatur.

Der man tidligere måtte benytte gips, har man i nyere tid gått over til å støpe stukkaturen i et lettere materiale, polyuretan. Listene og rosettene er derfor lette i vekt, og kan monteres ved kun og benytte lim.
Dette gjør at man slipper skjemmende skader etter skruehull, samt at både behandling og montering er tid og kostbesparende.

Rosetter er en pyntegjenstand som har flere bruksområder, men primært blir de brukt som utsmykning i tak, gjerne over lysekroner. I dag benyttes rosetter fortsatt i tak, men også som veggpynt, utsmykning på dører eller for å dekorere brystning etc.


Våre flotte produkter er benyttet både i private hjem og på spennende prosjekter over hele verden. I Norge har vi svært mange fornøyde privatkunder, samt at vi er stolte over å være leverandør til flere hoteller som blant annet Grand Hotel i Oslo, Ernst Hotel i Kristiansand og Atlantic Hotel i Sandefjord.
Vi kommer gjerne på en befaring. Da tar vi med et stort utvalg av stukkatur, slik at dere selv kan se hva som passer best til prosjektet. Vi kommer selvsagt også med gode råd og tips, samt gode tilbud.