Strømberg – slitesterk og elegant dansk design

Dato: 6 Nov 2019

Badekar fra Strømberg er ensbetydende med glatte overflater og rene linjer, elegant design og flott utseende.

Du finner Strømbergs produkter mange forskjellige steder: På hoteller, om bord i yachter og cruiseskip samt i en rekke private bygg og prosjekter.

Vår dokumenterte evne til å levere og yte support i storskalaprosjekter har etablert oss som et navn du kan stole på.

Vil du skille deg ut på baderomsfronten?

Velg din farge!
Nå har du mulighet til å få fargede badekar. Enten som helfarget eller som tofarget. Matt eller blank overflate, alt etter din stil. Vil du sette prikken over i-en så kan du også få matchende farge på av-og overløpsettet.

Carronite-isolering:

Mange av badekarene våre er forsterket med Carronite. Carronite-isoleringen sørger for at vannet i badekaret holder seg varmt tre ganger lengre enn i andre standardbadekar. Carronite er den perfekte kombinasjonen av styrke og eleganse.

Velsten:

Frittstående Velsten-badekar er fremstilt i en massiv kvartsblanding bestående av kvartsmineraler med helt unike egenskaper som gir badekarene en silkemyk, matt overflate.

Hvorfor velge Strømberg?

  1. Unik dansk design
  2. Sortiment på 75 ulike modeller
  3. Stor sortiment matt hvite kar på lager
  4. CAD og 3D filer/bilder
  5. Carronite-isolering – holder varmen 3 ganger lengre

Se vår omfattende badekarbrosjyre her https://strombergbad.com/no/kataloger/

Kontakt oss i dag på tlf. +47 22 55 06 00 eller mail@strombergbad.comRetningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår