Streetlife Studio Scandinavia : Holdbart materiale for offentlig miljø

Dato: 18 Aug 2014

Byen Lund har renovert Bjeredsparken, et grøntområde mitt i byen. Parken er Parken är utstyrt med robuste og holdbare Rough & Ready-benker. Alle svarte.

Svarta rakt igenom
Spjeldene i våre R&R svarte benker er laget av resirkulert plast. Dette materialet er svart tvers igjenom, så riper på materialet vil knapt være synlige. Til forskjell fra tre kan dette materialet ikke penetreres av blekk, krever ingen vedlikehold og misfarges ikke av UV-stabilisering.

Rough&Ready
På grunn av modulelementen kan R&R-benkene kobles sammen uendelig og fantastiske serpentinformasjoner kan skapes. Benkene i All Black-serien er en del av Rough & Ready-produktlinjen fra Streetlife Collection. Dette sortimentet omfatter forskjellige elementer for det offentlige rommet, som benker, treprodukter, sykkestativ og broer.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår