Støvfri og sikker forankring I betong

Dato: 8 Okt 2021

Boring i betong er hardt og støver voldsomt. I tillegg må hullet være helt uten borestøv for sikker forankring. Rawlplug Dustlessdrill hulbor løser dette på en utmerket måte.

Med Rawlplug Dustlessdrill hulbor borer man raskt, presist og uten støv i armert betong. Dustlessdrill borer og rengjør i ett steg og ingen ytterligere rengjøring av borehullet er nødvendig før anker settes!


Effektiviser boringen
Et hull uten borestøv er viktig for sikker forankring av tunge laster i betong.

Med Dustlessdrill hulbor slipper du å rengjøre med blåsepumpe eller trykkluft. Boret har adapter for støvsugerslange og lar deg bore og rengjøre hullet i ett steg. Ingen ytterligere rengjøring er nødvendig før ankeret settes.

På denne måten minimerer du risikoen for eksponering mot borestøv samtidig som du sparer tid på rengjøring. Våre tester viser en tidsbesparelse på opptil 40% ved bruk av Rawlplug Dustlessdrill.


Høykvalitets bor
Boret er av ekstremt høy kvalitet og spesielt godt egnet for bruk i armert betong. Sentreringsspiss og optimalisert geometri gir presis og rask boring. Verktøyfestet finnes i to varianter, SDS Plus og SDS Max.

Tingstad AS er forhandler for Rawlplug i Norge og lagerfører et bredt utvalg av ankermasse, mekaniske ankere og betongskruer for innfesting i både strekksoner (sprukket betong, Option 1) og trykksoner (ikke-sprukket betong, Option 7).

Våre produkter har Europeisk teknisk bedømmelse (ETA) og CE-merking.

Om Rawlplug
Rawlplug ble etablert i London, i 1897. I 1934 patenterte de verdens første mekaniske anker, Rawlbolt. Selskapet ble kjøpt av Koelner Group i 2005, og har i dag de mest avanserte og automatiserte produksjonsanleggene i verden for fremstilling av festemidler til innfesting i betong.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår