Stillhetens magi - det handler om å skru ned volumet

Dato: 14 Sep 2016

Når støy reduseres til et minimum, forebygger man belastning av menneskekroppen, som for eksempel søvnvansker, stress, hodepine, hukommelsestap, aggressivitet og lærevansker.

Sarlon® - Akustiske egenskaper tar lyddemping til et nytt nivå
Gulvbeleggene i Forbos kolleksjon med akustiske prosjektvinylprodukter er utviklet og testet med sikte på å oppnå maksimal trinnlydsdemping i kombinasjon med optimale egenskaper for gulvbelegg som skal brukes i høyt trafikkerte områder. Forbos akustiske prosjektvinylprodukter bidrar til å redusere en bygnings støynivå på flere måter. Resultatet er et mer komfortabelt miljø.

Forbo er ekspert på akustiske produkter. Vi har mer enn 30 års erfaring, og takket være vår kompetanse, kan vi levere de beste akustiske gulvløsninger til ethvert formål. Vi er ledende på akustiske produkter og Sarlon produktene har akustiske løsninger for ethvert formål. EN ISO 717-2 er normen for dette, og våre produkter har 15 og 19 dB trinnlydsreduksjon etter denne normen.

Det er 2 forskjellige typer lyd som kan påvirke ditt arbeid og daglige virke:
Romlyd – luftbåren lyd i et rom – genereres av trinnlyd i selve rommet. Standarden NF-S 31-074 klassifiserer alle gulv i to forskjellige kategorier. Alle Forbo Sarlon produktene er klassifisert i Klasse A, som er den beste!
Trinnlyden som oppstår på gulvet i det ene rommet, forplanter seg gjennom gulvet til etasjen under. Dette er den mest vanlige måten å måle lyddemping på.

Gulvet må være sterkt for holde seg pent og inntrykksmerker kan være en stor utfordring. Avhengig av hvor produktet skal legges, er inntrykksbestandighet en avgjørende faktor ved valg av akustiske produkter. Du bør alltid vurdere begge kriterier for å finne den rette balansen mellom akustisk ytelse og inntrykksbestandighet, tilpasset ditt formål.

Sarlon 19dB gir de beste akustiske egenskapene i kombinasjon med den beste Inntrykksbestandigheten for denne type produkter.

Sarlon 15dB vil være det beste alternativet med meget god inntrykksbestandighet samtidig som produktet har akustiske egenskaper når det er krav til god rullbarhet (sykehussenger, rullestoler etc.)

Hele vår kolleksjon er 100% ftalatfri

forbo.com/flooring/no-no/sarlon-akustikk-vinyl/bpt45d
sarlon.magazines.center/norway/#!/sound-reduction/item/1


Den 28. og 29. september er det møteplass på Telenor Arena på Fornebu, da arrangeres Økobygg for første gang i Norge.
Forbo vil holde et foredrag om miljø og gulv torsdag 29. september kl. 10:30, det bør du få med deg!
Møt Forbo på Økobygg! Vi står på stand D:03.


Klikk her og få din personlige inngangbillett uten kostnader

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår