Stilig og lettstelt installasjonskanal

Dato: 12 Mar 2019

SIGNA BASE fra REHAU med nye funksjoner

SIGNA BASE fra REHAU gjør seg stadig mer gjeldende som montørenes foretrukne innstallasjonskanal, der hvor kombinasjonen av god kvalitet, gunstig pris og høy montasjevennlighet er av interesse.  SIGNA BASE er dessuten lett å vedlikeholde, grunnet overflatemateriell som avviser skitt og smuss.  SIGNA BASE er tilgjengelig hos bl.a AHLSELL, OTRA, ETMAN og ELEKTROSKANDIA til en fornuftig pris.

De nye stikkontaktene med hurtigklemmer byr på raskere montasje på anlegg og klipses inn i kanalens front uten uttaksboks. Dette gir mer trekkerom til installatøren.

Den nye universelle 45x45 overgangsrammen passer til Cat6, HDMI e.l. fra mer enn 50 Keystone fabrikater.  Vi har endelig også lansert et nytt endestykke i flat og strømlinjeformet utførelse, som alternativ til eksisterende endestykke som dekker over snittflatene.  Det nye merkefeltet med transparent lokk spenner over kanalåpningen og fester seg med dobbelsidig tape på kanallokket.

Vi leverer også SIGNA STYLE, som er samme kanal i aluminium.  De to kanalseriene er kompatible mhp utstyr.  SIGNA STYLE er lagerført med eloksert eller lakkert overflate i RAL 9010.

REHAU i Norge har lager av alt sitt kanalutstyr i Drammen og leverer raskt til grossistenes hovedlager eller til byggeplass hvor som helst i Norge.

Kontakt REHAU AS for en gjennomgang og eller tilbud eller les mer på https://www.rehau.com/no-no/produkter/elektro.  


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår