Stilig og lettstelt installasjonskanal

Dato: 16 Aug 2018

SIGNA BASE fra REHAU med nye funksjoner

Siden lanseringen i 2014 har SIGNA BASE fra REHAU langt på vei markert seg som montørenes foretrukne innstallasjonskanal.  Dette skyldes både at den er særlig montasjevennlig med bl.a. stillbare inner- og ytterhjørner og ”nøkkelhull” for veggmontasjen og at overflaten er lett å vedlikeholde og renholde.  Systemet er dessuten tilgjengelig hos bl.a AHLSELL, OTRA og ETMAN til en fornuftig pris.

I 2018 har REHAU lansert stikkontakter med hurtigklemmer, i tillegg til de eksisterende med skruklemmer.  Begge varianter klipses inn i kanalens front, uten uttaksboks, og gir derfor mer trekkerom til installatøren.

Ny av året er også den universelle overgangsrammen, som passer til Cat6, HDMI e.l. fra et stort utvalg av fabrikater.  Endelig har REHAU lansert et nytt endestykke i flat og strømlinjeformet utførelse, som alternativ til eksisterende endestykke som dekker over snittflatene.  Og kanalen vil snart være tilgjengelig i svart farge.

Fra 2018 lanseres også SIGNA STYLE, som er samme kanal i aluminium.  De to kanalseriene er kompatible mhp utstyr.  SIGNA STYLE vil bli lagerført i eloksert form og med lakkert overflate i RAL 9010.

REHAU i Norge har lager av alt sitt kanalutstyr i Drammen og leverer raskt til grossistenes hovedlager eller til byggeplass hvor som helst i Norge.

Kontakt REHAU AS for en gjennomgang og eller tilbud eller les mer på https://www.rehau.com/no-no/produkter/elektro

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår