Stilfull eller leken? Oppdag vår Colored Edition

Dato: 1 Jul 2024

Premiere Produkter har lansert en spennende serie kalt Colored Edition, som bringer farge og liv til deres allerede velkjente og høykvalitets produkter. Denne serien er spesielt designet for å møte behovene til både profesjonelle og hjemmebrukere som ønsker effektive rengjøringsløsninger med et estetisk tiltalende preg.

Hva er Premiere Produkter sin Colored Edition?

Premiere Produkter sin Colored Edition-serie inkluderer en rekke dispenserløsninger som er like fargerike og funksjonelle som selve rengjøringsproduktene. Disse dispenserne er designet for å passe inn i moderne hjem og arbeidsplasser, og gir en praktisk og estetisk fordel til brukerne.

Dispensere i Colored Edition-serien

1. Såpedispensere: Såpedispenserne i Colored Edition-serien kommer i flere farger som gjør det enkelt å matche dem med interiøret på kjøkkenet eller badet. De er laget av holdbare materialer og har en ergonomisk design som gjør dem enkle å bruke.

  • Materiale: Slitesterk plast som tåler daglig bruk.
  • Funksjonalitet: Enkel påfylling og dosering, med en pumpemekanisme som gir riktig mengde såpe hver gang.

2. Papirdispensere: Papirdispenserne er designet for både tørkepapir og toalettpapir, og de kommer i matchende farger som resten av Colored Edition-serien. Disse dispenserne bidrar til en ryddig og hygienisk oppbevaring av papirprodukter.

  • Materiale: Robust plast som sikrer lang levetid.
  • Funksjonalitet: Enkel å montere på vegg, lett å etterfylle og brukervennlig design.

Oppdag den fargerike og tiltalende Colored Edition line dispenser serien, perfekt egnet for skoler og barnehager. Med dispenserne og møbleringsutstyret i lyse farger som oransje og grønn, kan du skape et glad og hygienisk miljø som appellerer til de små. Disse dispenserne fra er en utmerket måte å motivere barna til å lære gode hygienevaner.

Se utvalg av Orange dispensere her: Colored Edition - Orange
Se utvalg av Grønne dispensere her: Colored Edition - Grønn

Oppdag den elegante og stilfulle Colored Edition black dispenser serien – den perfekte løsningen for prestisjefylte prosjekter. Med fokus på kvalitet, motstandsdyktighet, design og eleganse tilbyr vi et bredt utvalg av toalettutstyr som møter de høyeste forventningene. Med denne serien kan du skape imponerende og inspirerende toalettfasiliteter som vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra alle besøkende. Den finnes også i hvit finish.

Se utvalg av Colored Edition black her: Colored Edition - Black
Se utvalg av Colored Edition black her: Colored Edition - White

Fordeler med Colored Edition-dispenserne

Estetisk tiltalende: De fargerike dispenserne gir et friskere og mer moderne utseende til enhver plass, enten det er på kontoret, i hjemmet eller i offentlige områder. Fargene gjør det også enklere å organisere og finne riktig dispenser for hvert behov.

Hygieniske og funksjonelle: Dispenserne er designet for å være hygieniske og enkle å bruke. Materialene som er brukt, er enkle å rengjøre, og de fleste modellene er laget for å minimere kontakt, noe som er viktig for å redusere smitte.

Holdbare og miljøvennlige: Dispenserne er laget av materialer som er ment å vare lenge, noe som reduserer behovet for hyppig utskifting. Dette er både kostnadseffektivt og mer miljøvennlig.

Konklusjon

Premiere Produkter sin Colored Edition-serie med dispensere kombinerer funksjonalitet og estetikk på en måte som gjør det enkelt å opprettholde hygiene og orden. De fargerike designene gir liv til daglige rutiner og passer perfekt inn i moderne interiør. Med disse dispenserne kan du være trygg på at du får kvalitetsprodukter som er både praktiske og stilige.

FOR HELE VÅRT PRODUKTSORTIMENT
Besøk www.premiere-produkter.no

Frode Larsen
Daglig Leder
+47 930 17 477
frode@premiere-produkter.no

Eirik Hope
Salgssjef
+47 929 41 013
eirik@premiere-produkter.no