STENO ® TERRAZZO GULV - Soundseal - Et akustisk smykke

Dato: 16 Nov 2015

I samarbeid med den svenske akustikkspesialisten Aprobo har Hesselberg Bygg AS utviklet et system der Steno Terrazzo kan leveres med trinnlydsdemping fra 18-30 dB avhengig av bærekonstruksjon og oppbygging av gulv. Systemet er registrert i akustikkbergeningsprogrammet Bastian og kan beregne riktig løsning basert på krav i lydrapport og den aktuelle konstruksjonen. Steno Terrazzo med lyddemping er levert i rehabilitering av Sjøfartsbygget for Bundebygg (se prosjekt-detaljer lenger ned)


  • Lav vekt
  • Lydreduserende
  • Sømløst, uten fuger
  • Ingen krymp og ingen sprekker
  • Lav installasjonstid
  • Farge- og designmuligheter
  • Passer godt for rehabilitering


Sjøfartsbygget i Oslo

I forbindelse med rehabiliteringen av sjøfartsbygget i Oslo sentrum har Hesselberg Bygg AS levert 1200 kvadratmeter med terrazzogulv for Bunde Bygg i tillegg til hovedtrappen som fører fra atrium til resepsjonsområde.
LOF arkitekter har skapt et lyst og svært attraktivt innemiljø der de har benyttet terrazzogulvet som et designelement i kombinasjon med eksklusive tresorter. Hovedtrappen er en fin historie i seg selv, der den fungerer både som en trapp og som en tribune i atriet der folk kan slå seg ned. Steno terrazzo, i en variant av White Line (se fargekart) med innslag av perlemor, er benyttet i inngangspartiet, i atriet, i kantinen, i resepsjonsområdet og i arealer som fører fra heis til kontorlandskap i de øvrige fem etasjer. I atriet og resepsjonsområdet fungerer terrazzogulvet dessuten som et lyddempende element i kombinasjon med soundsealsystem fra Aprobo. Hesselberg Bygg har benyttet Norsk Terrazzo som utførende entreprenør for terrazzoarbeidene. Prosjektet ble gjennomført fra desember 2014 til mars 2015 i flere etapper.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår