Stannah - En leverandør i vekst

Dato: 13 Okt 2021

Stannah AS ønsker å takke alle våre nye så vel som gamle partnere, kunder og brukere for et 2020 som ikke har vært lett for noen. Vi kan se tilbake på et år som har tvunget mange til å tenke nytt på hvordan man driver bedriften sin. Stannah har jobbet hardt med å utfordre seg selv og bransjen ved å innføre raskere respons på henvendelser, tettere oppfølging, dyptgående rådgiving og gunstige løsninger til alle typer prosjekter og henvendelser. Når man kontakter oss skal man alltid være trygg på at man får den beste servicen, raske svar og gode løsninger på de behovene man har. Vi er også i full gang med ny hjemmeside som skal være klar til 2021.

Vi gleder oss til å runde av 2020 som nå ser ut til å bli tidenes år for Stannah. Vi har gjort endringer på vår B2B/C avdeling og ser nå at vi vokser på alle produktkategorier innen løfteplattformer, trappeheiser og plattformheiser. Vi utvider kontinuerlig vårt sortiment og er hele tiden på utkikk etter produkter som vi ser vil kunne hjelper våre kunder til en bedre hverdag og som gjør oss enda mer konkurransedyktig både på pris og behov.

Vi ser allerede frem til 2021. Stannah håper som alle andre at verden snart går tilbake til «normalen», selv om vi skal fortsette å utvikle oss som den beste, raskeste og mest foretrukne aktøren i markedet.

Hva skal vi gjøre for å bli dette?

  • Ny hjemmeside
  • Garantert 24timer respons
  • Konkurransedyktig på pris og kvalitet
  • Utvidet sortiment
  • Fantastisk service
  • Kunnskapsrik og ærlig rådgivning
  • Solid partner

Vi hjelper folk opp og frem! Over 1000 personer og bedrifter har i 2020 kjøpt løsninger av Stannah AS og vi har mottatt veldig gode tilbakemeldinger. Vi er stolte av vårt arbeid og skal gjøre det enda bedre i 2021, da vi tror på kontinuerlig forbedring. Har du eller din bedrift noen spørsmål eller trenger rådgiving på ditt prosjekt? Ta kontakt med oss i Stannah AS.

Vi ønsker alle en strålende avslutning på 2020, en fantastisk jul og et godt nytt år, uansett hvordan denne blir feiret i annerledesåret 2020. Takk for all tillitten vi har fått. Vi ser frem til å samarbeide med nye og gamle partnere i 2021.

Med vennlig hilsen alle oss i Stannah AS

Telefon: +47 957 61 000
Email: post@stannah.no
Stålfjæra 26
0975 OSLO
www.stannah.no