Stannah AS en trygg og pålitelig leverandør som hjelper folk opp og frem.

Dato: 7 Okt 2020

Stannah er et familieselskap som har levert løsninger for personer med bevegelseshemninger i over 150 år. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, i tillegg har vi et landsdekkende montørnett.

Vi er den perfekte partner når man trenger å finne beste løsning for ulike behov. Enten det gjelder privat eller bedrift. Vi hjelper folk opp og frem.

Er du ute etter en partner som kommer raskt tilbake til deg, leverer det de lover og strekker seg litt lengere så ta kontakt med oss i Stannah AS. Vi er opptatt av at alle parter skal være fornøyde, og at vi kan bygge et godt samarbeid for fremtiden. Vi jobber tett på med alle våre partnere. Enten om det er arkitekter, rådgivende, entreprenører, bedrifter eller privatpersoner som ønsker våre løsninger. Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartneren for alle. Vi hjelper til med hele prosessen. Dette innebærer å finne beste løsning, lage kommunale søknader, bistå med produktinformasjon, tilbud/priser, BIM, tegninger m.m.  Alle våre henvendelser blir besvart innen 24 timer. Vårt brede spekter av produkter finnes alltid til konkurransedyktige priser, og vår portefølje inneholder alt fra trappeheiser med stoler til løfteplattformer/kabinheiser. Denne utvikles og vokser også til stadighet med nye produkter. Vi er spesialister innen vårt felt. Vårt mål er å kunne løse ethvert behov der andre ikke har strukket til. Snakk med oss om deres behov.

Som en av få leverandører innen vår bransje er vi sertifisert miljøfyrtårn bedrift, og leverer produkter som er opp til 95% resirkulerbare. Vi jobber kontinuerlig for å bedre miljøet, både internt og med våre partnere. Vi resirkulerer det meste av vårt utstyr og produkter. Vi har også universelle produkter som lett kan flyttes til ny lokasjon når behovet opphører.

 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat eller konkrete forespørsler.

Stannah AS
Telefon     : +47 957 61 000
Email         : post@stannah.no

Stålfjæra 26
0975 OSLO
www.stannah.no


Vi holder det vi lover og streber etter å være din pålitelige partner.