Ståldører med styrke og holdbarhet

Dato: 20 Nov 2020

Styrke og holdbarhet behøver ikke gå utover design og estetikk. Derfor oppfyller Swedoor sine ståldører både bransjens strenge krav til brann, lyd og hardførhet, samtidig som de leveres i et elegant design.

Holdbarhet og styrke kombinert med brann og lydkrav får en stadig mer fremtredende rolle når det skal velges dører til profesjonelt bruk, som f.eks. sykehus, skoler, industri, parkeringsanlegg, lagerlokaler, hotell mm.

Derfor introduserer Swedoor en ståldørserie som oppfyller både en lang rekke brann-, lyd og funksjonskrav samtidig som den tar seg godt ut. 

Brann-, lyd- og røyktetthetsklassifiserte ståldører.
Dørserien utmerker seg med sin sterke stålkonstruksjon som både har en kjerne av effektiv brannhemmende isolering, og samtidig bidrar til en markant lyddempende effekt. Støyreduksjon fra R'w33dB til R'w40dB.

Ståldørene er testet og sertifisert etter Europeisk standard og klassifiseres som EI230, EI260, EI290 og EI2120. Dørene tilbys også med røyktetthetsklassifikasjonene Sa og Sm (S200) som kan forhindre både gjennomtrengningen av kald og middelvarm røyk.

Vi tilbyr blant annet rustfri terskel, pulverlakkering iht korrosjonsklasse C2m, røyktetthet og galvanisert stål som standard. Alt dette for å minimere bekymringene og for å sikre et optimalt produkt uten øvrige omkostninger for kunden.  

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår