Sportsgulv

Lag treningsrom på jobben, i garasjen, på gjesterommet, i annekset, etc. Vi har gulvet som skal til. Gulvet blir i dag brukt på treningsstudioer, skoler, hoteller, samt en mengde andre steder over hele Europa.

Everroll sportsgulv leveres på rull i tykkelsene 4,6,8,10 og 12mm. Finnes i en mengde farger og design. Det mest vanlige bruksområdet er gulv til treningsstudioer. Kan også brukes til avlastningsgulv ved din arbeidsplass, gulv i hestestall og hengere, fysikalske institutt, dyreklinikker, skøyte og ishockey haller, messe og utstillingshaller, hjemmegym, samt en mengde andre bruksområder. Gulvet er meget slitesterkt og støyreduserende. Finnes også i en pusle variant. Everroll kan leveres i mange farger og design, se: www.rekron.no/everroll-design-og-farger

 

Regupol E-helle leveres i tykkelsene 30 og 43mm og i fargene sort, rødbrun og grønn. Ved krav om enda høyere slitesterkhet og andre farger kan Everroll Vektløfterhelle leveres, dette er en to-lags helle med 4 mm Everroll på topp. Denne finnes i en mengde farger og design på topp laget. Det mest vanlige bruksområdet for hellene er gulv til vektløfterarealer på treningsstudioer samt crossfit. Kan også brukes til avlastningsgulv ved din arbeidsplass, gulv i hestestall, fysikalske institutt, skøyte og ishockey haller, hjemmegym, balkonger, gangveier på flate tak, i ball binger, gangarealer innendørs og utendørs, samt en mengde andre bruksområder. Gulvet er meget slitesterkt og støyreduserende.

Vi kan også levere gummiheller beregnet til lek og sport med fallhøyde krav.

For mer info se: www.rekron.no

Følg oss