Speedliner hurtigport – høyteknologisk og svært rask aluminiumsport

Dato: 7 Feb 2019

Vår hurtigport Speedliner er elegant og kommer med flere tilleggsapplikasjoner som bidrar til økt sikkerhet. Den lette aluminiumsporten er den raskeste i markedet og glir elegant inn i miljøet rundt seg. Porten er både enkel og rimelig i vedlikehold.

Speedlineren har en åpne og lukke-hastighet på 75 cm/s, og er svært godt egnet til sikring av industriområder, parkområder og for transport- og logistikk selskaper. Porten er TÜV og CE-sertifisert og følger den Europeiske standarden. Alle Speedlinere kommer med LED-belysning som standard. Sikker og elegant!

Speedliner kommer med en rekke tilleggsapplikasjoner

  • Mobilåpner: En åpne og lukke-mekanisme som kan styres via mobiltelefon. Ved å ringe eller sende SMS til porten vil den åpne seg, uten at du trenger å være i nærheten.
  • Kameraovervåkning: HD-kamera som lar deg se hvem som vil inn på ditt område – i realtid. Kameraet er plassert diskret, og sender bilder direkte til din telefon eller data via en gratis applikasjon. Den har et horisontalt utsnitt med 145° grader og begynner å filme så fort det oppdager en bevegelse i sitt område.
  • Codia: Lar deg fjernstyre og enkelt holde oversikt over eget område. GSM-modulen sender all relevant informasjon til appen, slik at du også kan se på historikken for når porten har vært åpnet, hvem som har fått og gitt tilgang. Den forteller når det er på tide med vedlikehold, og varsler hvis det er noe galt.
  • Pedia: Boards-reklame integrert i portensom gir Speedliner enda en funksjon. I tillegg til å være et blikkfang gir Pedia deg endeløst med muligheter til å kommunisere eller vise viktig informasjon, slik som produkter, åpningstider og andre viktige budskap.