SparMax senker kostandene, ikke kvaliteten!

Dato: 15 Sep 2023

Priser stiger, budsjetter utfordres. Vi bryter trenden og gir enda lavere priser.
Velg smart, velg SparMax!

Vi forstår at som en profesjonell aktør i næringslivet, står du overfor ulike utfordringer når det kommer til å skape funksjonelle og imponerende løsninger som både er kostnadseffektive og gir enestående kvalitet. Hos SparMax er vi drevet av en lidenskap for å tilby deg smarte og skreddersydde løsninger som møter ditt behov og ikke minst budsjett!

Alt på ett sted
Hos oss finner du alt du trenger for ditt baderom, samlet på ett sted. Enten du trenger baderomsmøbler, badekar, boblebad, dusjkabinett eller blandebatteri så finner du alt hos oss. Vårt ønske er at du enkelt skal kunne utforme ditt baderom. Du kan legge inn en bestilling på vår nettside, be om et tilbud fra oss, eller besøke vårt varehus i Hønefoss for å se vårt utvalg der og ha en personlig samtale med oss.

Vi garanterer kvalitet!
Kvalitet er alltid i høysetet hos SparMax, og vi gir derfor utvidet garanti på hele 10 år for samtlige konstruksjoner og fabrikasjonsfeil på de fleste av våre produkter. Du skal alltid kunne være trygg når du handler hos oss!

Komplett baderomsinnredning for enhver stil!
Sparmax tilbyr et variert utvalg av baderomsinnredninger. Hos oss finner du pakkeløsninger av klassiske, minimalistiske, moderne og tradisjonelle baderomsinnredinger til markedets beste priser. Alle våre møbelpakker har servant og speilskap eller led speil  inkludert i prisen.

Sideskap er inkludert i prisen på mange av våre pakkeløsninger, eller kan kjøpes separat.


Dusjløsninger som imponerer!
I dagens travle arbeidsliv, trenger dine ansatte og besøkende baderomsløsninger som kombinerer komfort og stil. Vårt bredt utvalg av dusjløsninger tilpasses alle behov - fra sofistikerte dusjkabinetter med badekar til moderne dusjvegger som smelter sammen med interiøret. Vi forstår at kvalitet og funksjonalitet er avgjørende, og våre produkter er designet for å tilby begge deler.

Vi har et stort utvalg av dusjløsninger tilpasset alle behov. Ønsker du en stilren og moderne dusjvegg som går i ett med resten av baderomsinteriøret, et sofistikert dusjkabinett med badekar eller kanskje en steamdusj med boblebad?

Kroppsmassasje med frekvenssystem
Alle våre boblebad leveres med det profesjonelle Whirlpool-systemet for best mulig effekt. Ergonomisk plasserte jetdyser sørger for at du får en kraftig massasje. Dette gjelder særlig mot ryggpartiet som for mange er det viktigste partiet å massere. Samtidig sitter det kraftige jetdyser i sidene på karet.

Ta massasjen til nye høyder med luftmassasje og varmeelementer

Vannmassasje er standarden for alle boblebadene, men det er også mulig å kjøpe luftmassasje i bunnen av karet som ekstrautstyr. Luftmassasje gir en myk og god massasje, samt mer bobler i vannet.

Boblebadet kan også utrustes med varmeelement. Varmekolben sørger for å holde vannet varmt i opptil 40 grader flere timer på rad, uten å etterfylle varmt vann.

Se vårt flotte utvalg av forskjellige typer boblebad!

Badekar til ethvert prosjekt!
Sparmax leverer kar som passer til alle typer bad, enten du ønsker et rektangulært badekar, frittstående badekar, hjørnebadekar eller badekar med dusj. Gjør hverdagen til en oase av velvære med våre boblebad. Våre profesjonelle Whirlpool-systemer tilbyr en avslappende og rensende opplevelse, og våre innovative varmeelementer holder vannet på behagelige temperaturer. Luftmassasje og ergonomisk plasserte jetdyser gir en skreddersydd massasjeopplevelse, perfekt for en pause fra en travel dag.

Infrarød sauna & badstue
Gi dine ansatte og besøkende en helsefremmende opplevelse med våre førsteklasses infrarøde saunaer og badstuer. Vårt førsteklasses treverk og kvalitetsprodukter sørger for langvarig bruk, og våre enkle monteringsløsninger gir deg rask tilgang til en avslappende atmosfære. Vi setter kvalitet i fokus, slik at du kan tilby det beste for dine kunder eller ansatte.

Profesjonelle Massasjestoler:
Vi forstår viktigheten av velvære på arbeidsplassen. Våre nyutviklede massasjestoler med Zero Gravity-funksjon gir en behagelig og effektiv massasjeopplevelse. Med funksjoner som blodgjennomstrømningsoptimalisering og tilpasningsmuligheter, er våre massasjestoler en investering i velvære og produktivitet.

Din partner for Suksess:
SparMax er ikke bare en leverandør, vi er din pålitelige partner for å skape imponerende løsninger som reflekterer din bedrifts unike identitet. Vårt erfarne team er klare til å veilede deg gjennom hvert steg av prosessen med en unik ekspertise.

SparMax forstår verdien av kostnadseffektive løsninger uten å kompromittere kvaliteten!

- Besøk oss på nett: WWW.SPARMAX.NO