Spark innfelt trappebelysning

Dato: 20 Mar 2020

Spark 2W


Spark 2W er en liten og dekorativ innfelt vegglampe som i hovedsak brukes som trappelys, ledelys og nattlys. Spark 2W leveres med standard hvit firkantet front, som lett kan byttes til en annen farge eller til “pinlight”-deksel. Pinlight har en smal vertikal åpning som lyset slipper ut fra. Frontene kan fås i både sort og hvitt, og er enkle å montere eller bytte ut dersom noe skulle bli ødelagt.

Spark 2W har LED-lyskilde og en fargetemperatur på 2700K. Lysene kan dimmes med Triac-dimmere.


Smarthus med smarte lyskilder

En ny trend i mange hjem er såkalte nattlys. Dette er en form for belysning hvor lyskilden er plassert nede langs en vegg eller trapp. Det kalles nattlys fordi lyset er justert slik at det ikke treffer øynene direkte og ødelegger nattsynet, men fortsatt lyser opp og viser vei på en praktisk og dekorativ måte. Pinlight er best til dette formålet, fordi lyskilden er smal og fokusert.

Å bruke Spark 2W som trappelys gir en veldig fin effekt. Kobler du lyskilden opp mot et smarthus-system har du mange spennende muligheter for å være kreativ med belysningen i hjemmet. Du kan for eksempel bestemme ulike farger i ulike trappetrinn, øke styrken på belysningen for hvert trinn eller automatisk dimme lyset på kvelden.


Godt design som er enkelt å montere

ELKO Boks


Spark 2W er unik når det gjelder montering. Lysene er designet og produsert med fokus på at de skal være lett å montere. Spark 2W kan monteres rett i veggboks eller multiboks. Dette er fordi driveren og elektronikken sitter i selve armaturet. Det betyr at elektrikeren slipper ekstraarbeid med å trekke ledninger for å montere belysningen, som igjen er en både tids- og kostnadseffektiv løsning for deg.

Med Spark 2W kan du enkelt bytte deksel og farge, enten det er for estetisk forandring eller reparasjon. Ulike deksel bestilles som tillegg og leveres i sort eller hvit, med enten “pinlight” eller firkantet floor wash-åpningEr du på utkikk etter den perfekte vegglampen? Se vårt utvalg av vegglamper her.


Referanseprosjekter Light House Company AS

Henrik Ibsens gate 40-42 Boston Consulting Group

Henrik Ibsens gate 40-42 Boston Consulting Group

Tilbygg | Oslo | 30 Mnok

Tilbygg av kontorbygg som består av en bygning i Oslo på 6 etasjer. Selve byg...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår