Spacia Parquet - et gulv som er både moderne og klassisk

På mange prosjekter trenger man slitesterke gulv, og Spacia-kolleksjonen er både allsidig og holdbar. Både spesifisering og installasjon går raskt. Spacia produseres i en rekke størrelser for å gjøre det enklest mulig å passe inn i så mange forskjellige typer kommersielle miljøer som mulig.

Det er lett å bli forvirret over de stadig flere gulvløsningene, men med Spacia-kolleksjonen har Amtico gjort det enkelt. 104 produkter i 7 ulike størrelser, med 6 nye leggemønstre betyr at unik gulvdesign er mulig uten at det behøver å være komplisert.

Spacia Parquet er Amticos siste tilskudd, og er nå tilgjengelig i 12 utvalgte design i Spacia-kolleksjonen. Et fiskebensmønster i klassiske størrelser, men med et moderne snitt som passer i både tradisjonelle og moderne omgivelser.

En bearbeidet kolleksjon med vakre årringer, slik at man lett kan lage et dekorativt mønster. Gjør inntrykk med et allsidig og slitesterkt LVT-gulv. Det er lett å forstå hvorfor fiskebensmønster har blitt så populært i det siste: de er vakre og allsidige, og er like stilige som de er funksjonelle. De gir trivsel, varme og tekstur.

-Skiftende skalaer forandrer utseendet på et blunk. Fiskebensmønsteret vårt i den mindre størrelsen har bevegelse og fargevariasjon, mens den store størrelsen har en mykere og mer flytende stil, forteller Sarah Escott, Laying Patterns Designer hos Amtico.

Besøk amtico.se for å lese om nyhetene våre og bli inspirert av våre ulike kolleksjoner og prosjekter.

Følg oss