Søve lanserer Senior Trening

Dato: 20 Mai 2020

Aktivitet er viktig – hele livet. Derfor lanserer Søve en helt ny treningsserie – Senior Trening. Serien består av apparater hvor eldre kan utføre øvelser som styrker muskulatur og smidighet, slik at de kan leve et aktivt og selvhjulpet liv lenger.

Serien kompletterer vårt utvalg av vedlikeholdsvennlige treningsapparater. Vi er stolte av å tilby et utendørsaktivitetstilbud for alle – uansett alder.

UTENDØRS AKTIVITET
Våren er her for fullt. Vi er mer ute. Utendørs treningsparker blir stadig mer populært. Tilgjengelighet og lav terskel for å ta dem i bruk, er nok mye av grunnen til at det stadig settes opp flere og flere treningsparker i Norge. Søve har lenge tilbudt komplette treningsparker, nå lanserer vi også Senior Trening!

ØKE HELSEN BLANT DE ELDRE
Senior Trening er en treningsserie tilpasset de eldre ved at du får trent bevegelse, balanse, styrke, koordinasjon og kondisjon. I følge helsedirektoratet, bør man trene styrke 2-3 ganger per uke, gjerne med fokus på muskelgrupper som bein, hofte, rygg, mage, skuldre og armer. Nettopp dette vil Søve gjøre lett å gjennomføre.

Apparatene er tilpasset brukergruppen i både funksjonalitet og fargevalg. Det er støttende og betryggende rekkverk man kan holde i mens man trener, og det leveres skilt med øvelser og treningsprogram.

Senior Trening er en plass man kan komme i bedre form, men også en flott samlingsarena.

Se hele serien her: https://sove.no/produktkategori/trening-og-aktivitet/senior-trening

SØVE – LEVERER ALT TIL UTENDØRS AKTIVITET, UANSETT ALDER
Søve er Norges største produsent av leke- og aktivitetsapparater. Det er en norsk produsent med produksjon og lager i Telemark. Det er Norges eneste produsent av svanemerkede leke- og aktivitetsapparater, med over 350 svanemerkede apparater. Design og bærekraftig produksjon er viktige stikkord for utvikling og produksjon av Søves apparater, som er vedlikeholdsvennlige produkter i ypperste kvalitet. Leveringstid på kun 3 uker!

Finn ut mer om Søve her: sove.no


Bevegelig balansebro – for balanse og koordinasjon
Dobbel balanse med rekkverk – tren styrke og balanse i ben, sammen

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår