Sort på badet

Dato: 4 Jun 2018

I år er det sorte detaljer på badet som er den tydeligste trenden både hos forbrukere og produsenter. Med en sort servantkran, takdusj eller servant får man frem produktene som en fin kontrast til hvite og lyse fliser. Sorte produkter forsterker også betong og stein-looken som har kommet for fullt på fliser de siste årene.

Korsbakken samarbeider tett med europeiske produsenter som er tidlig ute med trender og nye produkter. Fra vår italienske produsent av kraner -  Newform, har vi i år fått flere servantkraner med både sorte og fargende overflater.

Sorte takdusjer

I tillegg til kranene har Newform to takdusjer som er i sort matt overflate. Den ene - Ergo-Q - er en firkantet takdusj der alle detaljene som rør og dekkopper også er firkantet. Dette sammen med ett nydelig flatt dusjhode på 250x250mm gir en herlig eleganse. Hånddusjen er type tubehåndusj med en innstilling for strålen, med feste som kan flyttes opp eller ned på stangen. Vender for varmt og kaldt vann er i termostatkranen. Stangen er også teleskopisk slik at den kan justeres i høyden.

Den andre sorte takdusjen – Linfa - er en rund modell med 250mm dusjhode, den har samme funksjoner og detaljer som den firkantede modellen men forsterker den mer myke og runde stilen.

 

Sorte servanter

Vår samarbeidspartner i Spania, Bathco har også en rekke sorte produkter innenfor typen bolleservant. Tidligere har vi solgt mye sorte marmor bolleservanter, men i år har de fått konkurranse av emaljerte servanter som både er mye lettere i vekt, har enklere vedlikehold og også en hyggeligere pris.

De emaljerte servantene lages i flere varianter, Denia er bestselgeren hittil, den er i sort/brun rustikk overflate og gir ett utrolig tøft uttrykk. Servantene Noja er med hvit emaljert innside og farget på utsiden. Varianter av Noja som følger opp den sorte trenden er Noja grå/hvit og Noja sølv/hvit.

Med veiledende priser fra 3990,- til 4490,- for de emaljerte servantene kan man få noe litt annerledes og spesielt uten å sprenge hele budsjettet.

 

Baderomsmøbler med sorte detaljer

Korsbakken leverer også baderomsmøbler med sorte detaljer. Slate2 serien med grå eik farge og sorte innebygde grep sammen med en sort servant som f.eks Denia, sort benkeplate i HPL og en høy sort kran fra Newform har blitt godt mottatt ute hos våre forhandlere i hele landet.

Som forhandler av synlige produkter til baderommet ønsker Korsbakken Trading å levere komplette løsninger til hele baderommet og vi synes det er veldig flott når våre samarbeidspartnere på produsentsiden kompletterer hverandre på denne måten og gir en helhet som passer sammen i alle detaljer.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår