Sort matt på badet fortsatt i vinden

Dato: 20 Mai 2020

Silhouet fra Damixa har blitt en etterspurt serie. Den sorte overflaten er utviklet på samme måte som bil-lakk, noe som gir en svært holdbar overflate.

Damixa har markert seg sterkt med fargede overflater på takdusj og kjøkkenkraner. I juni kommer også dusjgarnityr og en fin termostatkran i sort matt som kompletterer utvalget. Dusjgarnityret har fleksibel avstand mellom festene og den kan dermed enkelt settes opp dersom man ønsker bytte ut eksiterende dusjgarnityr.

Hånddusjen, som gir 9 liter vann pr minutt, har en praktisk trykk-knapp slik at man enkelt kan skifte mellom de tre ulike styrkene på vannstrålen. På slangen er den en smart anti-twist funksjon som holder slangen rett når den henger i festet og på dusjtermostaten er det en vannspare-knapp og skoldesperre på 38 grader for ekstra sikkerhet.

Damixa utvikler produkter i tråd med visjonen design og funksjon, noe de viser til fulle i hele produktspektret innen Silhouet-serien. Fra før finnes det både takdusj, servantkraner og badekartermostat i 6 ulike overflater. Hele serien kan du finne på korsbakken.no. Nettsiden inneholder også priser, bilder og mål på alle produktene.
Korsbakken Bad leverer synlige produkter til baderommet. Vi har ett bredt sortiment til konkurransedyktige priser. Se oversikt og inspirasjon på våre hjemmesider korsbakken.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår