Smittevernvennlige skillevegger i glass til kontorlandskap

Dato: 22 Mar 2021

Smitteverntiltak på kontoret? glamiTEC leverer komplett løsning for kontorlandskap og skillevegger, både halvhøye og gulv til tak (forbehold om passende takhøyde).

Skillevegger i designglass gir en unik mulighet til å skape et miljø helt ulikt det man kan få med andre materialer. Gjennomsiktigheten til glassene kan tilpasses hva slags lysgjennomslag man ønsker, og følgelig hvor godt man ser igjennom. Lyset formes og farges avhengig av motivet, og skaper et helt spesielt arbeidsmiljø. Skillevegger til kontor krever at det er mulig å feste profiler til gulv. Hvis det skal være frittstående skillevegger, f.eks. midt på gulvet uten vegger å feste i, må hver seksjon ha minst ett hjørne eller stolper for å gjøre veggen stabil.

glamiTEC leverer komplette løsninger for både ombygging og nybygg av kontorlandskap med herdet laminert designglass, med ønsket motiv – helt tilpasset dine behov. Ferdig montert av fagfolk om ønskelig.

Våre laminerte designglass produseres slik at motivet er beskyttet mellom de to laminerte glassene. Dette gir et holdbart produkt, med overflater som er lette å renholde.

Et herdet laminert glass er en mye mer solid, holdbar og lyddempende løsning sammenlignet med ett enkelt herdet glass, som ofte er det vanligste.

For mer informasjon ta kontakt med glamiTEC AS
www.glamitec.no | info@glamitec.no

Referanseprosjekter Glamitec AS

Idrettens hus

Idrettens hus

Rehab | Molde | 180 Mnok

Rehab av idrettsbygg/gymsal i Molde på 3 etasjer. Selve byggingen startet Jan...

LILLEHAMMER TÅRN

LILLEHAMMER TÅRN

Nybygg | Lillehammer | 80-90 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Lillehammer med 30 le...