SmartMover – jobbe raskt, effektivt og ergonomisk

Dato: 12 Apr 2021

Med steinvognen SmartMover unngår du tunge løft, som sliter kroppen ned.

Den batteridrevne steinvognen, SmartMover fra Baron, er din beste venn på byggeplassen. Det hjelper deg å komme dit raskere, og med mange typer tilbehør vil du ikke gå tom for oppgaver for SmartMover ennå.

En arbeidsdag på byggeplassen byr på mange upassende arbeidsstillinger, som over tid sliter kroppen. Stillingene er ofte en del av arbeidsflyter som kan effektiviseres.

Derfor må du investere i en SmartMover fra Baron.

Les mer om SmartMover her.

Steinvogn med litt ekstra
SmartMover kan gjøre det samme som den gammeldagse steinvognen - og da litt ekstra. For på baksiden av låven finner du batteriet, som hjelper deg med å skyve vognen fremover uten å måtte bruke skuldre og rygg. Med håndtaket kan du enkelt regulere hastigheten.

Vognen tåler en økning på 20% og kan laste opp til 280 kilo. I tillegg er alle viktige deler som motor og elektriske komponenter beskyttet, så du har en pålitelig og langvarig steinvogn.

Se en video om SmartMover her.

Kom deg opp i riktig høyde
SmartMover kommer også med en rekke tilbehør designet for å gjøre arbeidsdagen din enklere.

For eksempel SmartPallet, som løfter kvartpallen med steinhoder til anbefalt arbeidshøyde. Eller rampen slik at du kan få SmartMover opp og ned fra pallen uten å måtte løfte.

Les mer om tilbehør til SmartMover her.

Flytt materiale enkelt og raskt
Annet tilbehør til SmartMover er mørtelkarstativet der du setter mørtelkaret ditt. Det kan lett kjøres under den tvangsblanderen og fylles opp, kjøres til arbeidsplassen og løsnes. Så bruken av trillebårer og spader er over.

Mørtelboksen er trillebårfunksjonen; bare for SmartMover med fordelene som følger med. Slik som at du ikke trenger å bruke kroppsvekten for å skyve fremover.

Med den avtakbare sengen kan du transportere opptil 180 liter av gangen for for eksempel byggearbeid. Lasten kan lett tippes når materialet skal losses.

Og stillasverktøyet du kan bruke til å flytte stillas - men nå uten tunge løft.

Alt tilbehør til SmartMover kan monteres på få sekunder, slik at du raskt kan fortsette arbeidet.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår