SmartFresh™ - Innovasjoner for bedre toalettromsopplevelse

Dato: 2 Mai 2016

Integrer en innovasjon som gir økt brukeropplevelse av toalettrommet i designprosjektet ditt. Nyheten Tork SmartFresh™ setter en ny standard på hvordan man kan møte brukerne på toalettrommet.

Tork SmartFresh™ er en ny type teknologi for toaletter og urinaler som du kan integrere i designprosjektet ditt. Systemet omfatter automatiske løsninger for rengjøring og luktkontroll – utviklet for å holde toalettrommet velduftende og rene til enhver tid, slik at brukerne opplever det som imøtekommende. Det automatiske rengjøringssystemet gjør også renholdet enkelt for betjeningen.

Visuell kommunikasjon med integrert medieskjerm

Tork SmartFresh™ har unike designelementer som ikke har vært sett i toalettrom før. Hver enkelt enhet er utstyrt med en integrert skjerm for visuell kommunikasjon, som kan brukes til informasjon om selskapet, praktiske detaljer om kontorbygget, underholdning eller reklame. Den er utstyrt med en sensor slik at budskapet vises i riktig høyde avhengig om bruker sitter eller står. I tillegg til å øke opplevelsen av toalettrommet tilbyr du samtidig eieren en ekstra inntektskilde.

Fornøyde kunder

SmartFresh™ er tatt godt imot av kundene. Peter van Dungen eier en McDonald’s restaurant i Tilburg:

– Med Tork SmartFresh™ vet vi at den opplevelsen vi ønsker å skape for gjestene, også gjenspeiles i toalettrommene, og vi må ikke løpe frem og tilbake hele tiden for å kontrollere at alt er i orden, sier Peter van Dungen. Undersøkelser utført av SCA bekrefter at gjestene kobler inntrykket av toalettrommet med selskapets profil. Ved å inkludere Tork SmartFresh™ øker du verdien på designprosjektet ytterligere.

BIM naturligvis

Fordi BIM objekter er en naturlig del av vår service til arkitektbransjen er også SmartFresh™ tilgjengelig som BIM for en rekke designprogramvarer, akkurat som Tork dispenserne. Alt for at denne innovasjonen skal være enkel å integrere i 3D-designmodeller


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår