Smarte tribuner øker kapasiteten og bedrer økonomien

Dato: 11 Des 2019

Fair Deal hjelper deg å finne den optimale løsningen for ditt prosjekt. Vi har kunnskap om mulige løsninger, og hvordan du kan løse tekniske og økonomiske utfordringer.

Jo tidligere vi kommer inn i ett prosjekt, jo mer kan vi bidra med.

I Trondheim Spektrum fikk vi lov til å gi råd, samt å bidra med å planlegge og levere deres løsninger.

«Fair Deal Tribuneservice har levert det som kanskje er den største og mest spektakulære teleskoptribuneløsningen som finnes i markedet», sier daglig leder i Trondheim Spektrum Eva Annie Svendsen. «Dette gir oss muligheten til å tilby svært fleksible konfigurasjonsløsninger til de aktuelle målgruppene vi jobber mot. Fair Deal har gitt råd som har bidratt til økt fleksibilitet og ikke minst økt kapasiteten betydelig. I løpet av minutter kan vi for eksempel endre seteoppsett tilpasset media, pressen, handicapplasser, og ikke minst kan vi i løpet av kort tid og gjennom automatiserte teleskoptribuner øke kapasiteten fra 3800 plasser til over 9000 seter!» Trondheim Spektrum skal hoste Håndball EM 2020, MGP/Eurovision Song Contest 2020 og store konserter og oppsetninger som A-HA og Grease.

Fair Deal Tribuneservice har sitteløsninger som passer til alle sportsarenaer, idrettshaller, skoler, flerbrukshaller, e-sportssenter, hovedkontor/auditorier, samt kultur og forsamlingshus. 
Det kan være faste sitteløsninger, i tillegg til midlertidige og mobile løsninger.

Du kan velge mellom mange ulike design, med ulik sittekomfort og pris. Alt tilpasses deres rammer, behov  og krav.

Våre kunder er offentlige enheter, idrettslag og private utbyggere.

Fair Deal representerer fabrikker i Asia og bruker mange ulike fabrikker i Europa til å designe den beste løsningen for våre kunder. Våre folk er ansvarlig for montasje og prosjektledelse, men kunder som klubber, idrettslag og foreninger som ønsker å spare penger, kan delta i arbeidet med montasje dersom de ønsker det.

Fair Deal AS er et solid selskap med gjennomføringsevne, kompetanse og godkjent av Startbank.(Bygge bransjens egen sertifiseringsordning). 

Ta kontakt med oss for uformell prat om ditt prosjekt.

Fair Deal AS +47 901 95 110 / 90 10 63 08.

www.TribuneService.no/ www.FairDeal.no

Post@fairdeal.no


Mere om produktet Teleskoptribune

Teleskoptribune

Teleskoptribuner gir optimal utnyttelse av plass, og åpner for flere funksjoner i samme hall.

HILO Tip-up
Hilo Tip-up Basic
Hilo Wood
Space
Vogue Benk